fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana denuncia 92 persones per incomplir les mesures de l’estat d’alarma

La Policia Local de Borriana denuncia 92 persones per incomplir les mesures de l’estat d’alarma

La Policia Local de Borriana apel路la a la responsabilitat i a la solidaritat de la ciutadania, 鈥渉em de ser conscients de la dimensi贸 d’aquesta pand猫mia, pensar en totes les persones que aquests dies es juguen la vida pels altres i actuar, en conseq眉猫ncia, amb sensatesa i sentit com煤鈥.

En una setmana, i tenint en compte que els dos primers dies van ser de car脿cter informatiu, la Policia Local de Borriana ha denunciat, fins ara, 92 persones per no respectar i incomplir les mesures incloses en el Reial Decret que estableix l’estat d’alarma davant l’emerg猫ncia sanit脿ria del Covid-19, i realitzar activitats no emparades en el RD.

Entre les quals, la Policia Local ha ressenyat la intervenci贸 d’aquest divendres a la nit, en la qual van denunciar en un habitatge 8 persones, de 16 i 18 anys, que estaven celebrant una festa en una casa al carrer la Pur铆ssima. A m茅s de les den煤ncies, tamb茅 ha identificat unes altres 136 persones per a comprovar la realitzaci贸 d’activitats emparades per la norma.

Segons fonts policials, aquestes den煤ncies seran tramitades per la Subdelegaci贸 del Govern a Castell贸, que ser脿 qui en determinar脿 tamb茅 la quantia. Cal recordar que l’import de les multes oscil路la entre 100 i 600 euros en les infraccions lleus, i de 601 a 30.000 euros les greus, sobre la base de la Llei org脿nica 4/2015 de protecci贸 de la seguretat ciutadana. Tot aix貌 sense perjudici de la instrucci贸 de dilig猫ncies a les quals pogueren donar lloc.

Igualment, la Policia Local ha realitzat nombroses actuacions els primers dies davant trucades que alertaven de persones passejant pel carrer, fent esport o fent 煤s dels espais comuns de comunitats de ve茂ns. Els agents han procedit a informar-los de les noves mesures establides pel Reial Decret, han mostrat la col路laboraci贸 i s’han retirat a casa seua, per la qual cosa no s’ha est猫s acta en aquests casos.

En aquest operatiu treballen conjuntament en el municipi la Policia Local i la Gu脿rdia Civil i vigilen que la ciutadania de Borriana complisca el confinament i nom茅s isca de casa seua en les excepcions contemplades. La seua labor addicional aquests dies se centra a 鈥減atrullar, informar la ciutadania, advertir-los i comprovar que efectivament van on diuen que van i fan el que diuen que faran鈥, han assegurat.

D’altra banda, la Policia Local de Borriana ha apel路lat a la responsabilitat i a la solidaritat de la ciutadania, 鈥渉em de ser conscients de la dimensi贸 d’aquesta pand猫mia, pensar en totes les persones que aquests dies es juguen la vida pels altres i actuar, en conseq眉猫ncia, amb sensatesa i sentit com煤鈥 i ha instat la poblaci贸 a 鈥渃omplir les restriccions de mobilitat, que es queden a casa i nom茅s isquen en les excepcions contemplades en les mesures del Reial Decret鈥.

鈥淣om茅s ens queda complir amb el confinament i no eixir de casa excepte per les excepcions previstes: acudir al treball, anar a comprar aliments i b茅ns de primera necessitat, atendre majors, dependents o xiquet i passejar a les nostres mascotes i totes elles amb les premisses ja establides鈥, han advertit les mateixes fonts policials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.