fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Vila-real inicia hui una campanya especial de control de velocitat

La Policia Local de Vila-real inicia hui una campanya especial de control de velocitat

Les velocitats m脿ximes permeses es limiten a 30km/h en vies d’un 煤nic carril; 50 km/h en vies de dues o m茅s carrils i 20 km/h en el cas de plataformes 煤niques.

La Policia Local de Vila-real inicia hui una campanya especial d鈥檌nformaci贸 i control de velocitat a fi de vigilar l鈥檈xc茅s de velocitat en els punts on els propis ve茂ns han denunciat la circulaci贸 de vehicles a velocitats excessives. 

La campanya, que es prolongar脿 fins al 31 d鈥檕ctubre, ser脿 principalment informativa. M茅s que sancionar, es pret茅n informar i advertir de les conseq眉猫ncies d’aquestes actituds, amb l’objectiu d’evitar sinistres i resoldre una problem脿tica que impacta de manera negativa en la vida de les persones que resideixen en estes zones.

Els agents han recordat que, sempre que no existisca un senyal vertical que indique el contrari, les velocitats m脿ximes permeses es limiten a 30 km/ h en vies d’un 煤nic carril per sentit de circulaci贸; 50 km/h en vies de dues o m茅s carrils per sentit i 20 km/h en el cas de plataformes 煤niques. Les velocitats permeses seran menors -amb indicaci贸 en senyal vertical- en zones d’especial risc, com els centres escolars.

A m茅s, sestaquen que circular a una velocitat superior en 60 km/h a l’establerta en via urbana 茅s un delicte de l’art. 379.1 del Codi Penal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.