fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La solidaritat dels benicassuts deixa 2.978 euros per a les persones més necessitades amb les donacions del dia de paelles

La solidaritat dels benicassuts deixa 2.978 euros per a les persones més necessitades amb les donacions del dia de paelles

La gran participació i voluntat solidària dels assistents fa possible que es conjuminen festa i solidaritat. El dia de les paelles es converteix així en un exemple de participació i humanitat.

“A Benicàssim som capaços d’aconseguir tot allò que ens proposem i un any més hem demostrat que podem gaudir d’una de les festes més participatives i multitudinàries de la província i, al mateix temps, pensar i actuar a favor de les persones que pitjor ho estan passant”, així ha resumit l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès el balanç de la donacions arreplegades el dia de les paelles que estiga any s’han destinat a les organitzacions no governamentals de Sant Vicent de Paúl i Cáritas.

Durant la jornada de les paelles, a la qual van acudir prop de 30.000 persones en aquesta edició, a decisió de la comissió de festes, es va estimar que les *ongs locals podien participar col·laborant en l’organització de l’esmorzar de primera hora a canvi d’1 euro per esmorzar que aniria destinat a les persones a les quals *Caritas i Sant Vicent de Paúl ajuden.

A més, enguany, com a novetat, també el repartiment de la llenya per a les paelles es va convertir en un altre intercanvi solidari, amb la donació de dos euro per cada paquet de llenya.

En total, 41 voluntaris van participar durant tota la jornada a fer possible aquesta acció solidària. De fet el seu treball va començar el dia anterior amb els preparatius de desenes de quilos d’embotit que aqueix dia es van repartir als peus de la foguera encesa enfront de l’antiga estació.

El resultat d’aquesta acció solidària es va saldar amb una recaptació de 2.978 euros que les entitats ja disposen per a seguir ajudant a les persones que més ho necessiten de la localitat.

Els representants d’ambdues entitats han volgut donar les gràcies a totes les persones que amablement van col·laborar i van fer possible que tot se celebrara en germanor i amb un accent molt solidari.

Susana Marquès ha volgut agrair-los també a les ONGs “la seua col·laboració i el seu lliurament per a fer de Benicàssim un lloc millor, més humà i més integrador, on tots poden sentir-se benvolguts i ajudats si ho necessiten. Per açò, en qualsevol activitat municipal ens sembla molt positiu adaptar-ho i convertir-ho en una vertadera acció social en la qual tots puguen participar i al mateix temps demostrar la seua part més solidària”.

Ajudant a les persones

Com han destacat els seus màxims representants, actualment Càrites i Sant Vicent de *Paúl atenen a prop de 200 famílies de Benicàssim ajudant-los en el que necessiten, tant roba, com a aliments o altres serveis de primera necessitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.