fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Almassora intensifica la neteja del Barranquet per a prevenir inundacions

L’Ajuntament d’Almassora intensifica la neteja del Barranquet per a prevenir inundacions

Quatre operaris de l’atur agr铆cola eliminen la mala herba en el tram oest del llit

Els operaris de l’atur agr铆cola han iniciat les labors de neteja en el tram m茅s alt del Barranquet per a prevenir els efectes d’una possible gota freda. L’actuaci贸 consisteix en la retirada d’enderrocs i mala herba acumulats en el llit i que podrien suposar inundacions davant un episodi de gota freda. Aquestes tasques se sumen a les iniciades el passat mes de setembre i confirmen la intenci贸 de l’Ajuntament d’Almassora de realitzar de forma continuada aquests treballs per a evitar l’acumulaci贸 de deixalles patida fins avui.

Els departaments d’Urbanisme i Serveis P煤blics s’han coordinat perqu猫 aquestes labors de manteniment, lluny d’ajustar-se a episodis puntuals, es realitzen sobre la base d’un calendari continuat que, de moment, continuar脿 durant 15 dies m茅s. L’objectiu no 茅s un altre que garantir la neteja permanent del barranc que divideix els termes municipals de Castell贸 i Almassora per a evitar inundacions en temporada de pluges.

L’Ajuntament d’Almassora at茅n aix铆 la petici贸 dels ve茂ns dels grups F谩tima i Corell, els m茅s pr貌xims al barranc en el seu extrem nord, de mantenir lliure de restolls el llit per a facilitar el curs de l’aigua en cas de precipitacions. Per a莽貌, quatre operaris de l’atur agr铆cola endrecen amb maquin脿ria lleugera el tram situat entre el pont de ferro cap a l’interior, una de les zones m茅s castigades per l’acumulaci贸 de mala herba, a l’espera que entre la maquin脿ria pesada de la Diputaci贸 Provincial de Castell贸.

Els residents en aquesta zona van reivindicar la neteja de tot l’itinerari, en el qual s’emmagatzemaven, a m茅s de restolls, tot tipus de voluminosos. Segons van indicar, les labors d’esbrosse es concentraven en l’extrem final del barranc i deixaven desat猫s el tram mitj脿 i el situat m茅s a l’interior. En l’actualitat, els operaris han retornat la imatge original de la zona en l’itinerari situat en els voltants dels carrers Santa Luc铆a i Almenara, labors que continuen cap a l’oest.

Aix铆 ho han comprovat aquest mat铆 els edils de Serveis P煤blics i Urbanisme, Joan Antoni Trenco i Carmina Martinavarro, respectivament, aix铆 com la tinent d’alcalde Merche Gal铆, que han visitat la zona al costat d’un t猫cnic d’Urbanisme per a comprovar l’avan莽 d’uns treballs 鈥渜ue retornaran la imatge que sempre hauria de tenir el barranc per seguretat i per a gaudi dels ve茂ns鈥, en paraules de Martinavarro. La regidora s’ha comprom猫s a mantenir un calendari continuat de neteja en l’entorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.