fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el Concert A Tres Bandes d’aquest dissabte 15 de febrer

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta el Concert A Tres Bandes d’aquest dissabte 15 de febrer

Es poden aconseguir les últimes invitacions gratuïtes en la web de l’Auditori o demà, dijous 13 de febrer, en la taquilla.

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la segona edició del Concert A Tres Bandes, protagonitzat per la Unió Musical Valldeuxense, l’Ateneu Musical Schola Cantorum i el Centre Instructiu d’Art i Cultura (CIAC). L’acte tindrà lloc el dissabte 15 de febrer, a les 19.00 hores, a l’Auditori Leopoldo Penyarroja. Les entrades al concert són gratuïtes i es poden aconseguir en la web www.auditoriolavallduixo.es o demà, dijous 13 de febrer, en la taquilla de l’Auditori Leopoldo Penyarroja.

“La finalitat d’aquest concert és mostrar a la ciutadania la riquesa cultural, concretament en l’àmbit musical, que tenim a la nostra ciutat”, explica la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui assenyala la tasca tan important que realitzen aquestes entitats: “les tres bandes de música duen a terme, no sols un importantíssim treball cultural, sinó també educatiu, ja que compten amb escoles de música que ensenyen i formen als nens i joves de la localitat”.

La regidora ha animat a la ciutadania de la Vall d’Uixó i voltants a gaudir d’aquest concert i ha recordat que queden molt poques entrades disponibles.

Leave a Reply

Your email address will not be published.