fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament de l’Alcora comen莽a les obres del nou col路lector d’aigua potable

L’Ajuntament de l’Alcora comen莽a les obres del nou col路lector d’aigua potable

El projecte s’ha adjuducat per 185.000 euros.

Es tracta d’un projecte de gran import脿ncia que assegurar脿 el subministrament d’aigua de bona qualitat i de manera eficient a la poblaci贸.

L’Ajuntament de l’Alcora ha comen莽at les obres del nou col路lector d’aigua potable, adjudicades per 185.000 鈧. Es tracta d’una actuaci贸 molt important a causa de la situaci贸 en qu猫 es troba en l’actualitat el servei p煤blic de prove茂ment d’aigua potable del municipi, principalment, per la situaci贸 de sequera que arrossega.

El regidor d’Urbanisme, Samuel Falomir, ha visitat aquest mat铆 les obres. Segons destaca 鈥渁quest projecte assegurar脿 el subministrament d’aigua de bona qualitat i de manera eficient a la poblaci贸, aprofitant al m脿xim la infraestructura existent, millorant-la i complementant-la en la mesura del possible鈥.

Cal recordar que al setembre de 2014, com a conseq眉猫ncia de la sequera, es va produir a l’Alcora un increment en la concentraci贸 de sulfats en l’aigua extreta dels pous Azud fins a valors per sobre d’1.000 mg/l, la qual cosa va obligar a l’Ajuntament a restringir el consum d’aigua potable entre els ve茂ns.

La finalitat del projecte 茅s possibilitar una plena disponibilitat de la conducci贸 que uneix el Pou Mes del Retor amb el Dip貌sit Nou, amb una connexi贸 directa i 煤nica, fent passar tot el volum extret del pou en primer lloc pel dip貌sit de la seua desinfecci贸. D’aquesta manera, es garantir脿 el subministrament en quantitat i qualitat suficient a tots els usuaris de l’Alcora.

La nova conducci贸 recorrer脿 el casc urb脿 pel cam铆 Sant Crist贸bal, Avinguda Tinent Federico Michavila, carrer Vicente Gasch, calle F脿brica, connexi贸 amb la Pla莽a del Convent i Avinguda Castell贸. Al llarg del seu trajecte es realitzaran diverses connexions amb la xarxa existent per a aconseguir una distribuci贸 uniforme del cabal.

El punt final se situa en l’Avinguda d’Onda motivat perqu猫 la major part de la demanda es troba aig眉es a dalt d’aquest punt i a m茅s garanteix el subministrament als futurs desenvolupaments urban铆stics previstos en la zona sud-est del municipi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.