fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de Nules pinta les parets de l’interior del Mercat Municipal i engega els ‘Caps de setmana al Mercat’

L’Ajuntament de Nules pinta les parets de l’interior del Mercat Municipal i engega els ‘Caps de setmana al Mercat’

L’Ajuntament de Nules, a través de la regidoria de Comerç i Desenvolupament Local, dirigida per César Estañol, inaugura aquest cap de setmana la temporada de ‘Caps de setmana al Mercat’, un cicle que tindrà lloc al llarg de sis setmanes entre febrer i març, els dissabtes de 10 a 14 hores del matí i de 18 a 22 hores; i els diumenges de 10 h a 14 hores.

Les temàtiques seran, el cap de setmana del 6 i 7 de febrer ‘Hand made & Second hand’, el 13 i 14 de febrer ‘Artistes locals’; el 20 i 21 de febrer ‘Col·leccionisme’; el 27 i 28 de febrer ‘Outlet comerç local’; el 5 i el 6 de març ‘Gastronomia i Aliments ecològics’; i el 12 i el 13 de març ‘Oficis Artesans’.

Els expositors de la primera temàtica, per al 6 i 7 de febrer, amb ‘Handmade i coses de segona mà’ oferiran aquests pròxims dies opcions com a intercanvi de llibres usats; samarretes, sabatilla i complements; gorrets de llana per a xiquets oncològics; sabatilles pintades a mà; boixets i ‘patchwork’; detalls per a xiquets; quadres per a xiquets; tul i bainiques; restauració de mobles; ‘Ceràmica i Ventalls pintats a mà’; discos de vinil, consoles, telèfons, tecnologia; motos antigues i de col·lecció; gramòfons, articles antics; i articles de segona mà de qualitat.

Dinamització del mercat els caps de setmana

En aquest cas, tal com comenta el regidor, aquests ‘Caps de setmana al mercat’ tenen diversos objectius, entre els quals figura la dinamització del mercat, «atès que fins ara solament s’obria els dimecres al matí, i volem veure la possibilitat de reobrir-ho en principi els caps de setmana amb vista a veure la possibilitat d’obertura diària en un futur».

A més, se cerca que aquesta zona es convertisca en «punt de trobada de les famílies i la gent en general per als caps de setmana, amb una oferta comercial, cultural i d’oci que possibilite el que la gent decidisca quedar-se a Nules els caps de setmana», en paraules de Estañol. També, és destacable la intenció de «dinamitzar el comerç i l’hostaleria local, atès que en trobar-se el mercat en una zona tan cèntrica de la població, l’afluència de públic en cap de setmana a aquesta zona, permet per proximitat i sinergies potenciar el consum en els comerços i establiments hostelers propers».

D’aquesta manera, a partir d’ara els caps de setmana, els llocs de l’interior del mercat que vulguen obrir tenen preferència, així com els comerços locals que vulguen tenir posat els caps de setmana. Alguna cosa que està motivant al comerç local, ja que ja hi ha confirmades quatre tendes locals que obriran tots els caps de setmana en casetes que no s’usen en el mercat. Una altra de les novetats serà l’oferta de servei d’hostaleria, amb el muntatge de dues casetes de fusta a l’interior del mercat, amb servei de begudes i tapes durant tot el cap de setmana, i que estaran gestionades per Ashonul i per la perla Negra. Tampoc faltarà zona d’oci per als xiquets, amb tallers i castells.

Pintura interior

Per a embellir l’interior de l’edifici, durant les últimes setmanes s’ha procedit a endreçar l’interior del mercat, amb el pintat del mateix, «atès que fins avui s’havia tractat tot el que és l’exterior del mercat, però l’estat de l’edifici per l’interior deixava molt a desitjar, de manera que ara la imatge estètica s’ha millorat», tal com declara el regidor de Comerç.

Finalment, en la zona del sòl, es col·locarà moqueta en els passadissos pels quals circularà la gent, atès que el seu estat, actualment, «tampoc és l’adequat», sentència Estañol.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.