fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Onda activa un dispositiu de seguretat especial per a les eleccions del 10-N

L’Ajuntament d’Onda activa un dispositiu de seguretat especial per a les eleccions del 10-N

24 agents de Policia Local al costat d’efectius de la Gu脿rdia Civil coordinaran la vigil脿ncia dels onze col路legis electorals de la ciutat.

L’Ajuntament d’Onda activa un dispositiu de seguretat per a preservar la seguretat en les eleccions del 10- N, que comptar脿 amb un total de 24 agents de la Policia Local d’Onda i efectius de la Gu脿rdia Civil per a este pr貌xim diumenge.

La regidora de l’脌rea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha destacat que “estem treballant bra莽 a bra莽 amb els cossos i forces de seguretat de l’Estat per a garantir la seguretat de tots els ve茂ns d’Onda en el seu exercici lliure de vot”.

Els agents de Policia cobriran 铆ntegrament dos dels onze col路legis electorals d’Onda, en concret l’instaurat a l’Ajuntament i la Casa de la Cultura. En estes eleccions, els ve茂ns que van acudir a votar al Col路legi electoral de la EPA, ara tornaran a fer-ho en l’Arxiu Municipal situat al carrer Sant Vicent d’Onda.

En els altres col路legis donaran suport a la Gu脿rdia Civil en la vigil脿ncia d’estos. A m茅s, el cos de Policia refor莽a per a este dia els torns de treball amb 8 agents en cadascun.

La Policia Local d’Onda recorda que Espanya es troba en el nivell 4 d’alerta antiterrorista, la qual cosa suposa augmentar les mesures de seguretat davant esdeveniments importants com unes eleccions generals i vetllar perqu猫 els ciutadans puguen exercir lliurement el seu dret al vot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.