fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament i Creu Roja avaluen el recinte de l’antiga Escola Taller

L’Ajuntament i Creu Roja avaluen el recinte de l’antiga Escola Taller

Per a albergar la seu comarcal de l’entitat i avan莽ar en la configuraci贸 del 鈥榖arri sociosanitari鈥 de Vila-real.

El regidor de Territori, Emilio M. Obiol, la regidora de Sanitat, Silvia G贸mez, i la presidenta local de Creu Roja, Mar铆a Arrufat, han visitat aquesta setmana les instal路lacions de l’antiga Escola Taller de Vila-real juntament amb l’arquitecte de Creu Roja Madrid, per a avaluar l’estat de les depend猫ncies i estudiar les possibilitats del recinte per a acollir la seu de l’entitat, amb car脿cter comarcal. 鈥淓l local ofereix moltes possibilitats per a acollir els serveis que ofereix l’ONG, per貌 cal estudiar q眉estions com l’adaptaci贸 del recinte a la normativa o la viabilitat t猫cnica i econ貌mica del projecte鈥, assenyala Obiol, qui avan莽a que els serveis t猫cnics de Creu Roja elaboraran un avantprojecte sobre el qual seguir treballant. En la visita han participat tamb茅 la regidora de Serveis Socials, Sabina Escrig, i l’edil de Fam铆lia, Rosario Royo, entre d’altres.

鈥淐reu Roja Vila-real realitza una labor important铆ssima, no solament en la nostra ciutat sin贸 tamb茅 en la comarca, amb serveis i programes per a atendre les necessitats de col路lectius molt diversos, des de productes b脿sics i aliments a atenci贸 sanit脿ria urgent o acompanyament a persones amb capacitats diferents i a xiquets hospitalitzats en la Plana, entre altres programes鈥, valora G贸mez. 鈥淒es de l’Ajuntament de Vila-real venim col路laborant amb Creu Roja en totes aquestes tasques, a trav茅s del conveni anual subscrit amb l’entitat, i 茅s la nostra voluntat seguir fent-ho. Amb aquest objectiu, estem treballant, de la m脿 de Creu Roja, en la possibilitat de dotar a l’entitat d’una seu m茅s 脿mplia i amb millors dotacions que permeta refor莽ar els programes i la vocaci贸 de servei comarcal per a seguir ajudant les persones, fam铆lies i col路lectius que necessiten d’aquest suport鈥, assenyala la responsable de Sanitat.

G贸mez recorda que el trasllat de la seu comarcal de Creu Roja a les instal路lacions de l’antiga Escola Taller permetria tamb茅 鈥渟eguir avan莽ant en la configuraci贸 i consolidaci贸 del barri sociosanitari en aquesta zona de la ciutat, on es concentren serveis de car脿cter sociosanitari i abast comarcal i provincial, com la seu de l’Associaci贸 Espanyola contra el C脿ncer, el centre Mol铆 la Vila d’Alzheimer, la Fundaci贸 Primavera o, no molt lluny, l’antiga resid猫ncia Santa Ana, en l’煤s futur de la qual tamb茅 s’est脿 treballant amb la Fundaci贸 Caixa Rural, a trav茅s de les regidories de Serveis Socials i Inclusi贸 Social鈥. 鈥淎quest barri sociosanitari 茅s un projecte molt interessant en el qual venim treballem ja des de l’anterior legislatura, amb la idea de refor莽ar el potencial de la ciutat en la prestaci贸 d’aquest tipus de serveis, amb l’hospital de la Plana com una de les refer猫ncies, consolidant la vocaci贸 de capitalitat comarcal de serveis de Vila-real i, all貌 茅s m茅s important, millorant les prestacions per a les persones鈥, conclou la responsable de Sanitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.