fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’ajuntament repara els escocells del carrer Sant Tom谩s i Castell贸

L’ajuntament repara els escocells del carrer Sant Tom谩s i Castell贸

Les obres suposen la segona fase del manteniment de voreres que ja va comen莽ar el passat any amb la reparaci贸 del carrer Sant Tom谩s fins a l’encreuament amb el carrer Quatre Camins

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha repr猫s les obres de condicionament i millora de les voreres en el carrer Sant Tom谩s. Aquests treballs de manteniment de la via p煤blica s’havien iniciat fa algunes setmanes, per貌 s’havien detingut durant la celebraci贸 de les festes, aix铆 que ara s’han repr猫s per a finalitzar tota l’avinguda.
Els treballs consisteixen en la reparaci贸 preferentment dels escocells d’aquest segon tram, entre la conflu猫ncia amb Carrer聽Quatre Camins i Sequiota i avinguda Castell贸.
Com ha explicat el regidor d’obres, Clemente Mart铆n 鈥渧olem que els nostres ve茂ns gaudisquen d’un bon estat de les voreres i carrers i per a莽貌, de manera constant cal anar reparant i millorant les voreres i el dirme.
En aquest cas, s’estan sanejant els escocells i el seu entorn en la vorera que s’havien al莽at a conseq眉猫ncia de l’efecte de les arrels dels arbres, produint bonys que s贸n molt inc貌modes per als vianants鈥.
Us treballs, desenvolupats per la brigada municipal consisteixen en la neteja de l’escocell, la retirada del paviment danyat, la retirada de les arrels sobrecreixcudes i la col路locaci贸 de nou del paviment per a deixar-la en perfectes condicions per al tr脿nsit de vianants.
Clemente Mart铆n ha assenyalat que 鈥渁quests treballs duraran encara algunes setmanes, amb la qual cosa demanem paci猫ncia als ve茂ns afectats lloc que sabem que les obres s贸n sempre molestes, per貌 l’objectiu 茅s que el resultat final siga unes voreres ben cuidades i sense alts i baixos que puguen suposar algun risc per als vianants鈥.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.