Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Alcora ultima el projecte d’adequació i millora del frontó municipal

L’Alcora ultima el projecte d’adequació i millora del frontó municipal

S’executarà enguany amb una inversió de 15.000 € procedent del superàvit.

L’Ajuntament de l’Alcora està ultimant el projecte d’adequació i millora del frontó municipal, situat a la Ciutat Esportiva de la localitat. Una actuació que, tal com explica el regidor d’Esports, Manu Rubio, s’executarà enguany amb una inversió de 15.000 € procedent del superàvit.

Quant als treballs que es realitzaran, d’una banda, es millorarà la paret del frontis, que es troba deteriorada amb escantells en el seu revestiment, mitjançant un picat del revestiment actual, amb un posterior esquerdejat de morter d’alta resistència i pintat d’este.

Sobre el lateral i la part superior de la paret del frontis, existix una protecció per a evitar que les pilotes isquen de la pista, construïda en malla de simple torsió, que està totalment deteriorada per l’òxid. Així, a través d’este projecte de millora, es realitzarà la retirada de la malla, substituint-la per una nova.

Pel que respecta al mobiliari, s’instal·larà un marcador electrònic multisport outdoor, amb cronòmetre de joc , hora actual i puntuació del partit.

A més, es col·locaran 4 matalassets en la zona de clos amb les graderies, per a evitar lesions dels jugadors amb la tanca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.