fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’artista Juan Diego Ingelmo il路lustrar脿 el cartell de les festes patronals d’Almassora

L’artista Juan Diego Ingelmo il路lustrar脿 el cartell de les festes patronals d’Almassora

El premi est脿 valorat en 600鈧

L’artista de Borriana Juan Diego Ingelmo il路lustrar脿 el cartell de les festes de Santa Quit猫ria d’Almassora amb la seua obra 鈥淯n fum de festa鈥. L’obra cedeix el protagonisme a les Calderes i reserva un espai a la patrona, la m煤sica i els bous, que centren l’activitat de la setmana gran de maig. La regidora de Festes, Isladis Falc贸, ha felicitat a l’artista i ha incidit en l’alt nivell de les 14 obres presentades al concurs. 鈥淓l jurat no ha tingut gens f脿cil triar l’obra guanyadora鈥, ha assenyalat Falc贸.

L’autor 茅s un experimentat artista que ja va v猫ncer en altres dues ocasions en el certamen d’il路lustraci贸 d’Almassora i en la traject貌ria professional del qual figuren tamb茅 l’elaboraci贸 de cartells de les Falles de Borriana, les Fogueres d’Alacant o les festes de la Magdalena de Castell贸, entre uns altres.

Premi taur铆

Per la seua banda, Chesco Mart铆nez Mateu, d’Almenara, rebr脿 un premi valorat en 300 euros i il路lustrar脿 el cartell dels 鈥渂ous al carrer鈥 de maig despr茅s de resultar guanyador del XIII Concurs de fotografia taurina de les festes de Santa Quit猫ria 2016 amb la imatge 鈥淓ixida del pil贸鈥. L’脿ccesit, premiat amb 200 euros, ha recaigut en Jos茅 Joaqu铆n Mont贸n Montesinos, ve铆 de la Vall, per la seua obra 鈥淪ombras y luces鈥 que il路lustrar脿 el cartell del cicle taur铆 d’octubre.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.