fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Les festes de Sant Antoni impulsen les activitats per als xiquets benicenses

Les festes de Sant Antoni impulsen les activitats per als xiquets benicenses

El regidor de festes s’ha reunit amb les AMPAS聽per a abordar l’ampliaci贸 de dies amb activitats dirigides als m茅s xicotets que durant aqueixa setmana no tenen col路legi.

Les festes patronals de Sant Antoni i Santa 脌gueda tindran un major caire infantil perqu猫 els m茅s xicotets de la localitat puguen gaudir m茅s d’aquests dies festius. El regidor de festes, Arturo Mart铆, s’ha reunit amb els representants de les AMPAS聽dels col路legis p煤blics de Benic脿ssim per a sumar idees i iniciatives que vagen dirigides a fomentar les accions enfocades al p煤blic infantil.
鈥淒urant tota la setmana de festes, els xiquets i xiquetes de Benic脿ssim no tenen classes en els col路legis i, per tant, en tenir m茅s temps lliure, poden assistir m茅s a activitats de festes i viure amb m茅s intensitat els festejos. Per aquest motiu, i parlant-ho amb els pares i mares, hem decidit ampliar les activitats i les jornades on hi haja programaci贸 especial per als m茅s xicotets de la casa鈥, ha dit Mart铆.
Una de les accions m茅s noves seran les matinals de jocs que tindran lloc dins del pavell贸 poliesportiu municipal. La programaci贸 inclour脿 que el dimarts i dijous, des de les 10 a les 13 hores, hi haja jocs de taula, activitats esportives com badminton i altres jocs populars enfocats als xiquets fins a 12 anys.
A aquesta programaci贸 se sumar脿 el tancament infantil del primer dissabte de festes i el muntatge d’una fira d’inflables al costat del recinte firal els dos dissabtes de festes i el dijous.
A m茅s, tamb茅 hi haur脿 una desfilada de disfresses especial per als xiquets a una hora m茅s primerenca perqu猫 puguen participar i divertir-se vestint-se dels seus personatges favorits.
Finalment, per als joves, s’ha previst tamb茅 que hi haja un concert de rock de grups locals el dimecres en horari de tard nit. 鈥淰olem que tots els p煤blic tinguen el seu moment, i els nostres joves ens demanen tamb茅 el seu espai. Aix铆 que per a aqueixos xics i xiques que estan en l’adolesc猫ncia, anem a preparar una vesprada especial el dimecres de festes amb m煤sica i actuacions, tamb茅 en el pavell贸 poliesportiu鈥, ha anunciat Arturo Mart铆.
El regidor de festes ha volgut agrair p煤blicament 鈥渓’enorme col路laboraci贸 i implicaci贸 de les AMPAS聽en aquesta iniciativa, ja que no solament van a participar aportant idees, sin贸 tamb茅 activament en la gesti贸 de la dinamitzaci贸 per als m茅s xicotets鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.