fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner analitza hui en el Fòrum Europa les claus de gestió que han convertit a la Diputació en model d’èxit

Moliner analitza hui en el Fòrum Europa les claus de gestió que han convertit a la Diputació en model d’èxit

Moliner fa la seva intervenció davant els principals representants del teixit empresarial i social de la Comunitat Valenciana.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, analitzar hui en el Fòrum Europa Tribuna Mediterrània les claus de gestió que han convertit a la Diputació en model d’èxit.

El president provincial fa balanç en la seua ponència de les principals polítiques desenvolupades des que va assumir la presidència de la Diputació de Castelló en 2011 a favor del desenvolupament i per a generar les millors oportunitats de la província de Castelló, així com un avançament de les claus que dirigiran l’actuació del Govern Provincial en els mesos que resten de legislatura.

El president de la Federació Empresarial d’Agroalimentació de la Comunitat Valenciana FEDACOVA, Federico Félix, és l’encarregat de presentar al president del Govern Provincial. Félix és una autoritat empresarial tant en l’àmbit autonòmic com nacional, conegut també per ser president de Pro AVE, vicepresident de Ferrmed i vicepresident de la Indústria i Mercat Avícola a la Unió Europea, després d’haver estat durant 15 anys president de l’Associació Valenciana d’Empresaris, de la direcció dels quals continua formant part.

Cal assenyalar la rellevància de la participació de Moliner en este fòrum pel qual, des del començament de les seues activitats, han passat reconeguts representants tant de la Comunitat Valenciana com d’Espanya, vinculats especialment al món de la política i de l’economia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.