fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner analitza hui en el F貌rum Europa les claus de gesti贸 que han convertit a la Diputaci贸 en model d’猫xit

Moliner analitza hui en el F貌rum Europa les claus de gesti贸 que han convertit a la Diputaci贸 en model d’猫xit

Moliner fa la seva intervenci贸 davant els principals representants del teixit empresarial i social de la Comunitat Valenciana.

El president de la Diputaci贸 de Castell贸, Javier Moliner, analitzar hui en el F貌rum Europa Tribuna Mediterr脿nia les claus de gesti贸 que han convertit a la Diputaci贸 en model d’猫xit.

El president provincial fa balan莽 en la seua pon猫ncia de les principals pol铆tiques desenvolupades des que va assumir la presid猫ncia de la Diputaci贸 de Castell贸 en 2011 a favor del desenvolupament i per a generar les millors oportunitats de la prov铆ncia de Castell贸, aix铆 com un avan莽ament de les claus que dirigiran l’actuaci贸 del Govern Provincial en els mesos que resten de legislatura.

El president de la Federaci贸 Empresarial d’Agroalimentaci贸 de la Comunitat Valenciana FEDACOVA, Federico F茅lix, 茅s l’encarregat de presentar al president del Govern Provincial. F茅lix 茅s una autoritat empresarial tant en l’脿mbit auton貌mic com nacional, conegut tamb茅 per ser president de Pro AVE, vicepresident de Ferrmed i vicepresident de la Ind煤stria i Mercat Av铆cola a la Uni贸 Europea, despr茅s d’haver estat durant 15 anys president de l’Associaci贸 Valenciana d’Empresaris, de la direcci贸 dels quals continua formant part.

Cal assenyalar la rellev脿ncia de la participaci贸 de Moliner en este f貌rum pel qual, des del comen莽ament de les seues activitats, han passat reconeguts representants tant de la Comunitat Valenciana com d’Espanya, vinculats especialment al m贸n de la pol铆tica i de l’economia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.