fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moncofa celebra el Dia Internacional de la Pau

Moncofa celebra el Dia Internacional de la Pau

Amb aquesta activitat, s’inicia la programació d’activitats d’oci que es desenvoluparan fins al 26 de juny en el Local d’Associacions.

L’Ajuntament de Moncofa, a través de la regidoria de Joventut, inicia aquest cap de setmana les activitats d’oci dirigides a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys; i joves de 13 a 16 anys. Aquestes activitats, desenvolupades per Esdeveniments i NC Teràpies, es divideixen per grups d’edat i es realitzaran tots els dissabtes fins al 26 de juny en el Local d’Associacions.

‘Tris-després de dissabte’ està dirigit a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys i es divideix en dos grups. El primer, per als menors de 6 a 9 anys, serà de 16 a 18 hores; i el segon, de 9 a 12 anys, es desenvoluparà de 18 a 20 hores.

A la nit arriben les activitats ‘Lluna-trix’ per a joves de 13 a 16 anys i es desenvoluparan en dos grups de 21:30 a 22:30 hores i de 22:30 a 23:30 hores.

Les activitats d’oci arrancaran aquest dissabte amb la celebració del Dia Internacional de la Pau amb una festa de benvinguda i jornades per a la pau.

En els tallers es treballaran valors com la cooperació, l’autoestima, la gestió de les emocions o la relaxació, entre uns altres; tot açò a través de jocs en un espai d’oci saludable on els xiquets, xiquetes i joves tinguen un punt de trobada en el qual reunir-se, divertir-se i conèixer-se.

Així es realitzaran activitats com a teatre, creativitat, taller de mindfulness, taller de musicoterapia, concursos, festes, tornejos, cinema i fòrum, i grabació d’un lip dup.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.