fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Navarrete (Comprom铆s-Podem) “茅s l鈥檋ora d鈥檃nar a Madrid a decidir, no a demanar”

Navarrete (Comprom铆s-Podem) “茅s l鈥檋ora d鈥檃nar a Madrid a decidir, no a demanar”

El candidat de 鈥楥omprom铆s-Podem: 脡s el Moment鈥 confia en ser decisius en les dues cambres de les Corts Generals a Madrid.

El n煤mero 1 de la llista de 鈥楥omprom铆s-Podemos: 脡s el Moment鈥 al Senat, Jordi Navarrete, ha mostrat avui el convenciment de qu猫 gr脿cies a la coalici贸, tamb茅 es ser脿 decisiu a partir de dia 20 de Desembre tant al Congr茅s dels diputats com al Senat.

Segons Navarrete 鈥 Comprom铆s i Podemos hem estat determinants per dur el nou cicle pol铆tic al Pa铆s Valenci脿, i a bona part dels ajuntaments del nostre Pa铆s, i eixa ventada d鈥檃ire fresc ha d鈥檃rrodonir-se tamb茅 amb un important grup parlamentari tant al Senat com al Congr茅s; ja que sense nosaltres, no ser脿 possible el canvi de majories, de pol铆tiques, i de mesures. Per aix貌, ara per ara som el 煤nic vot 煤til, i la 煤nica garantia de que les coses poden canviar a millor鈥.

Navarrete ha destacat que all貌 que est脿 en joc ara no 茅s ser m茅s o menys reivindicatius 鈥 hem de canviar el paradigma, no volem anar a Madrid a demanar als altres que ens escolten, que ens tinguen en compte, que ens deixen d鈥檋umiliar, ara 茅s el moment, com hem fet als ajuntaments i a la Generalitat, de ser, de formar part, de decidir. Volem deixar de ser una veu cr铆tica, reivindicativa, per ser govern; perqu猫 en un escenari on no hi hauran majories, els valencians i valencianes que realment no ens devem a ning煤 m茅s qeu al nostre poble, hem de decidir al Congr茅s i al Senat, i aix貌 s鈥檋a de fer amb un grup nombr贸s. I l鈥檈xperi猫ncia ens diu que quan s鈥檋a votat majorit脿riament al PP o al PSOE, els representants triats per les nostres circumscripcions, s鈥檋an oblidat dels seus electors un cop han arribat a la 鈥渕eseta鈥濃.

El candidat al Senat ha explicat que la realitat sociopol铆tica al Pa铆s Valenci脿 ha canviat molt en els darrers anys i prova d鈥檃ix貌 seran els resultats del dia 20 鈥 totes les enquestes apunten a que podem disputar al PP ser la primera for莽a en les tres circumscripcions electorals, i aix貌 suposa autom脿ticament un grup parlamentari nombr贸s al Senat i al Congr茅s, i 茅s el que realment necessita el nostre Pa铆s, una veu que plantege solucions als problemes dels nostres territoris, i volem tindre eixa veu no sols per parlar d鈥檃ll貌 nostre, sin贸 per un model econ貌mic, territorial, social just i equitatiu, perqu猫 ja hem demostrat que podem i volem ser un poble solidari amb la resta de pobles, i per aix貌 tamb茅 volem decidir quin 茅s el millor model per aplicar a eixe estat que hem de compartir鈥

Leave a Reply

Your email address will not be published.