fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules aprova la cessi贸 de l’edifici Casa de la M煤sica a l’Associaci贸 Musical Art铆stica Nulense per als propers 25 anys

Nules aprova la cessi贸 de l’edifici Casa de la M煤sica a l’Associaci贸 Musical Art铆stica Nulense per als propers 25 anys

En un altre dels punts l’Ajuntament ha aprovat l’ordenan莽a de muntatge i desmuntatge de cadafals, despr茅s de ser aprovada la mateixa per les penyes en assemblea.

L’Ajuntament de Nules ha celebrat aquest dijous la sessi贸 ordin脿ria del ple del mes de mar莽. En el mateix, i entre altres punts, s’ha aprovat la signatura de conveni entre l’Associaci贸 Musical Art铆stica Nulense i l’Ajuntament per a la cessi贸 de l’edifici Casa de la M煤sica durant els propers 25 anys, ja que l’actual conveni de cessi贸 estava caducat des de feia anys. L’Ajuntament ha volgut regularitzar la situaci贸, deixant clares les obligacions de les parts i garantint que totes les entitats musicals del municipi puguen utilitzar el mateix.

D’altra banda, s’ha modificat l’ordenan莽a general sobre tinen莽a i circulaci贸 d’animals de companyia per la qual s’ha afegit un cap铆tol que regule els parcs canins que l’Ajuntament va a habilitar durant 2016 al municipi. A m茅s, es prohibeix expressament sota sanci贸 que els animals orinen sobre mobiliari urb脿 i en edificacions privades, despr茅s de la valoraci贸 dels danys ocasionats i despr茅s de rebre queixes de nombrosos ve茂ns al respecte.

En un altre dels punts l’Ajuntament ha aprovat l’ordenan莽a de muntatge i desmuntatge de cadafals, despr茅s de ser aprovada la mateixa per les penyes en assemblea. La proposta de El Cord贸 de fer rotar 17 llocs era l’煤nica que garantia rotar per tots els llocs existents, i, despr茅s de ser defensada per la penya, va ser aprovada pel 92% de les penyes que van voler participar en l’assemblea i en la seua votaci贸 . A m茅s, l’ordenan莽a suprimeix la fian莽a existent fins a la data, regula el dip貌sit municipal de cadafals, s’eximeix de l’obligatorietat del muntatge al carrer Soledat (enfront de la Caixa Rural), i s’aprova un registre de cadafals, on estaran identificats els membres de cada un, entre altres novetats.

A m茅s, s’ha aprovat la sol鈥icitud d’inclusi贸 en el Pla Provincial de cooperaci贸 a les obres i serveis de compet猫ncia municipal, pel que s’ha presentat el projecte d’accessibilitat de voreres al carrer santa Nat脿lia, molt transitat per la proximitat del col鈥egi Cervantes i la Resid猫ncia d’Ancians Verge de la Soledat.
Finalment, l’Ajuntament de Nules ha aprovat de forma un脿nime un reglament de denominaci贸 de carrers i edificis p煤blics, fins a la data inexistent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.