fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules es prepara per a previndre una nova plaga de mosquits

Nules es prepara per a previndre una nova plaga de mosquits

La Regidoria de Salut P煤blica i la Regidoria d’Obres i Serveis de Nules s鈥檋an coordinat per a abordar la problem脿tica de la plaga de mosquits que afecta durant els 煤ltims anys la poblaci贸.

Quant als objectius, el primer pas per a garantir l鈥檈fectivitat de l鈥檃ctuaci贸 que far脿 l鈥檈mpresa contractada ha sigut netejar les zones agr铆coles on han estat identificats els focus principals de reproducci贸 dels mosquits, localitzats en la coneguda com a Finca del Pou, en el l铆mit entre les localitats de Moncofa i Nules. Per aix貌 茅s en aquesta zona on se centraran les accions consistents a segar el senill per tal que el producte espec铆fic, tant larvicides com adulticides, arribe fins a terra, 茅s a dir, on estan l鈥檃igua estancada i el focus de cria del mosquit.

En aquest sentit, recorda Antonio Romero, regidor de l鈥櫭爎ea de Sanitat, que amb la sega de senill 芦es podran realitzar tractaments molt focalitzats i per tant m茅s efectius鈥. Per a aix貌, tant el consistori com l鈥檈mpresa han estudiat molt b茅 els metres quadrats on realitzar la neteja.

A m茅s, el primer tinent d’alcalde, Adri谩n Sorribes, explica que enguany, 芦amb la sega de vegetaci贸 alta, l鈥檈mpresa podr脿 realitzar un tractament m茅s directe i sense afectar altres especies com ho fan tractaments m茅s gen猫rics鈥.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.