fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules mostra el seu descontent amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per no complir el seu compromís

Nules mostra el seu descontent amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer per no complir el seu compromís

L’Alcora també ha manifestat la seua reclamació a la CHJ per la tala d’arbres.

El passat 15 de setembre, l’alcalde de l’Ajuntament de Nules i el primer tinent d’alcalde tingueren una reunió amb la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX), M. Ángeles Ureña, per a traslladar-li les seues inquietuds i preocupacions respecte al projecte de canalització del barranc de Joan de Mora, l’anunci del qual va ser publicat el 9 de juliol del 2011 en el BOE núm. 163 i el procés del qual va quedar completament paralitzat fins hui, en el qual tampoc es van respondre a les al•legacions de l’Ajuntament i afectats.

En aquesta reunió la presidenta de la CHX va indicar que per als Pressupostos Generals de l’Estat (PGE) de l’exercici 2016 no hi havia cap inversió per a aquest projecte, però que entenia que podrien començar en 2017 i repartir-se en diversos exercicis, en dos o tres anualitats. De moment, la presidenta va prendre el compromís de respondre a les al•legacions presentades pel conjunt d’afectats al juliol i agost del 2011 abans de finalitzar 2015, amb l’objectiu de poder realitzar les pertinents modificacions en el projecte.

Durant aquests mesos han sigut diverses voltes les que l’alcalde de Nules, David García, ha contactat amb la presidenta de la CHX per correu electrònic i carta, sense haver rebut cap tipus de resposta, “no havent complit el seu compromís adquirit en la reunió de respondre a les al•legacions dels veïns i, per tant, de desbloquejar un projecte tan necessari per al municipi per a evitar inundacions”, en paraules de García. Així, l’alcalde de Nules ha contactat de nou hui amb la presidenta de la CHX “per a mostrar-li el seu disgust i preocupació per aquest fet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.