fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules s’adhereix a l’Estrat猫gia Provincial per al Foment de l’Ocupaci贸 de la Diputaci贸

Nules s’adhereix a l’Estrat猫gia Provincial per al Foment de l’Ocupaci贸 de la Diputaci贸

L’objectiu no 茅s altre que “poder accedir als cursos que millor es puguen adaptar a les caracter铆stiques dels nostres ve茂ns”, en paraules de l’edil Rosa Ventura.

L’Ajuntament de Nules, des de la regidoria de Pol铆tiques d’Ocupaci贸, gestionada per Rosa Ventura, s’ha adherit a l’Estrat猫gia Provincial per al Foment de l’Ocupaci贸, l’Emprenedoria i la Promoci贸 Econ貌mica, ofertat des de la Diputaci贸 de Castell贸. L’objectiu, tal com declara l’edil, no 茅s altre que “poder accedir als cursos que millor es puguen adaptar a les caracter铆stiques dels nostres ve茂ns, amb la coordinaci贸 del ADL de la localitat, al costat dels t猫cnics de la instituci贸 provincial”.

D’aquesta manera, ja que els ajuntaments de la prov铆ncia interessats a adherir-se a l’Estrat猫gia Provincial han de comunicar-ho al Servei de Promoci贸 Econ貌mica abans del 31 de mar莽, s’ha proposat ja l’adhesi贸 als tres plans que el conformen. Aix貌 茅s: al pla de formaci贸 i intermediaci贸 laboral, dirigit a persones que es troben en proc茅s de recerca o millora d’ocupaci贸; el pla de promoci贸 d’iniciatives empresarials, dirigit a persones amb inquietuds emprenedores que vulguen posar en marxa el seu negoci; pla de suport a la consolidaci贸 empresarial, dirigit als professionals i pimes que vulguen innovar i l’adaptaci贸 a les noves exig猫ncies del mercat.

En aquest cas, els tallers escollits s贸n ‘Com aconseguir i superar amb 猫xit una entrevista personal’, el 18, 19 i 20 d’abril; ‘Com potenciar la teua recerca de feina a trav茅s de Linkedin’, 16 i 17 de maig; i ‘Xarxes socials i ocupaci贸’, del 18 al 23 de maig. Tots ells seran impartits en el Casal Jove del carrer Colom, n煤mero 13.

Entre els objectius d’aquests tres tallers, destaca, respectivament, dotar l’alumnat d’habilitats, coneixements, t猫cniques i h脿bits que els facilite el seu acc茅s al mercat laboral i els preparin per a una m茅s r脿pida adaptaci贸 a la vida professional, i identificar les principals xarxes socials i les id貌nies depenent del perfil professional.

Tal com declara Rosa Ventura, “des d’aquest Ajuntament apostem per fer una actuaci贸 integral de promoci贸 que englobe la formaci贸 i l’assessorament de persones desocupades, emprenedors i tot l’empresariat en general”.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.