fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Orpesa tanca al públic les seues platges pel coronavirus

Orpesa tanca al públic les seues platges pel coronavirus

La mesura es prem degut als desplaçaments de persones d’altres comunitats.

L’Ajuntament d’Orpesa ha anunciat el tancament de les seues platges, davant la previsió de desplaçaments massius de ciutadans d’altres comunitats que es traslladen a la costa, a la seua segona residència, i seguint amb les mesures adoptades per la Conselleria de Sanitat.

En este sentit, l’alcaldessa, María Jiménez, ha demanat a estos ciutadans “responsabilitat social i que isquen el menys possible de les seues cases”. “A les nostres mans està que el COVI-19 no es propague i que cadascun en el seu àmbit privat prenga decisions, que encara que poden semblar ara dràstiques, estan encaminades a no desbaratar la temporada turística, perquè cal recordar que el motor econòmic d’Orpesa és el turisme”.

És per tot això que Jiménez ha pregat a veïns i turistes “màxima precaució i seguir les pautes marcades per les diferents institucions”, i ha remarcat la importància de “no viatjar per raons d’oci, excepte casos excepcionals”. Una mesura contundent, la del tancament de les platges, que s’uneix a les ja adoptades des d’ahir, dijous, quan l’Ajuntament de la localitat va decretar la suspensió de l’activitat en el Centre d’Integració de Majors, així com en les associacions locals Gent Saludable, Francisco Sevillano i Mestresses de casa Orobexa. Cal recordar que la biblioteca municipal, el poliesportiu Carlos Taulé, el camp de futbol i resta d’instal·lacions esportives, l’Oficina de Turisme, l’Agència d’Ocupació Local, el museu i Serveis Socials també romandran tancats.

Seguint en la mateixa línia, l’Ajuntament també ha tancat al públic i no s’atendrà els veïns de manera presencial, excepte excepcions, sinó que hauran de fer-ho a través del telèfon o via telemàtica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.