fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Parcs i Jardins, i Medi Ambient renovaran el Parc Botànic de Nules

Parcs i Jardins, i Medi Ambient renovaran el Parc Botànic de Nules

D’altra banda, en la roda de premsa d’aquest divendres, Adrián Sorribes ha informat de l’estat d’alguns vehicles de la Brigada d’Obres del municipi, que «des de l’any 2007 no havien passat la ITV, un tema que es va comentar en l’últim Ple ordinari, i per al qual ja hem preparat un pla amb la finalitat que els nostres vehicles s’adapten a les normatives».

L’Ajuntament de Nules, des de les regidories d’e Parcs i Jardins, i Medi Ambient, dirigides per Adrián Sorribes i Pedro Rubio, respectivament, reactivaran el Parc Botànic de la localitat «col·locant eixemplars adaptats al clima maditerrani», tal com ha afirmat Sorribes.

Recentment, el primer tinent d’alcalde va realitzar una segona reunió amb Jaime Güemes, conservador del Jardí Botànic de la Universitat de València, amb qui ja es va reunir el passat 17 de novembre, amb l’objectiu de determinar els mals produïts durant la tempesta del 2 de novembre del 2015.

Així, en la inspecció realitzada in situ, ja es va observar en el seu moment una gran quantitat d’arbres danyats, que necessitarien una actuació per a poder determinar la seguretat en aquest espai emblemàtic del municipi.

«Aquests contactes represos amb la Universitat de València, després de tant de temps, ens han servit per a analitzar la gestió que caldrà emprendre a partir d’ara, i amb la qual començarem des d’una fase zero retirant espècies que no corresponen, i tornar al projecte original,reprenent el treball d’Enrique Beltrán», en paraules de Sorribes.

Així, la Universitat de València serà l’encarregada de guiar aquest procés de Parcs i Jardins, «juntament amb l’àrdua col·laboració de les nostres regidories implicades», amb la introducció d’espècies i plantes que al nostre municipi poden tindre un millor desenvolupament, «ja que en els últims anys s’han introduït espècies que no corresponen per no ser autòctones i que, per tant, no s’estan consolidant», tal com destaca el regidor», que agraeix «als veïns i veïnes la seua paciència durant aquests processos».

Leave a Reply

Your email address will not be published.