fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Incineradora Reyval: Acord en secret de L’Ajuntament deixa fora de la reuni贸 a PP i Podemos

Mateo (PP): “Ens preguntem qu茅 amaga Garcia per a negar-nos l’assist猫ncia perque el que demostra 茅s que la transpar猫cnia de la que fa gala no existeix”

L’alcalde de l’Alcora, V铆ctor Garc铆a, ha negat aquest mat铆 l’acc茅s del regidor del PP, Vicente Mateo, a la reuni贸 que el primer edil ha convocat amb els treballadors de l’empresa Reyval. “脡s una clara mostra de l’obscurantisme i la falta de transpar猫ncia que Garc铆a aplica. Asseure’s per segona vegada amb els empleats i prohibir l’acc茅s a l’oposici贸 a la convocat貌ria demostra que alguna cosa amaguen. De no ser aix铆, no entenem per qu猫 no apliquen aqueixa llum i taqu铆grafs que tant van reivindicar en campanya”.

Divendres passat el regidor del PP va rebre via whatsApp un missatge del tripartit pel qual es convocava una reuni贸 amb treballadors de l’empresa Reyval avui dilluns a les 9.00 hores en l’ajuntament. “Hem assistit, com tamb茅 ho ha fet el representant de Podem, per貌 ens han negat l’entrada”.

Per a Mateo, “entenem que el que va a tractar l’alcalde amb els empleats d’aquesta signatura no ha de mantenir-se en secret. I fer el contrari 茅s demostrar p煤blicament que hi ha alguna cosa que no desitgen que coneguem”. Per al regidor del PP, “en un cas tan sensible com 茅s Reyval, l’Alcora sempre ha estat unida, i postures com aquesta, decisions com la d’impedir a l’oposici贸 l’acc茅s a aquestes reunions, solament cerquen obrir fractures i bretxes. Trencar la unitat que durant anys s’ha forjat per a lluitar contra la incineradora, contra aquesta empresa”.

cal assenyalar que la reuni贸 convocada avui amb els treballadors no 茅s la primera que celebra l’alcalde de forma unilateral i a esquena d’oposici贸 i plataforma. Durant la primera quinzena d’aquest mes “ja va celebrar una assemblea en l’ajuntament de la qual vam tenir coneixement per atzar i per la qual l’alcalde es va veure obligat a convocar la comissi贸 de Reyval, per a informar a oposici贸 i plataforma”. Avui dilluns “l’alcalde ha tornat a posar en pr脿ctica la seua pol铆tica de transpar猫ncia. I ho ha fet negant-nos l’acc茅s a una nova reuni贸 en la qual Garc铆a negocia tot sol amb els empleats de Reyval”.

Per aquest motiu, des del grup municipal del PP, “preguem a Garc铆a, i als seus socis, al fet que no negocien a esquena de l’Alcora amb Reyval, siguen transparents i no bloquegen l’acc茅s a la informaci贸”. En definitiva, “al fet que apliquen all貌 que van anunciar a so de bombo i platerets durant la campanya electoral, ja que no fer-ho 茅s, senzillament, incomplir la seua paraula amb la ciutadania, tal com estan demostrant en el cas Reyval”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.