fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt inaugura la 38a edició del festival Sagunt a Escena en el Teatre Romà

Sagunt inaugura la 38a edició del festival Sagunt a Escena en el Teatre Romà

L’obra encarregada d’inaugurar el festival va ser Els bojos 20!, que es tornarà a representar hui a les 22 hores.

Ahir, dimecres 4 d’agost, es va inaugurar la 38a edició del festival Sagunt a Escena amb l’espectacle circense en valencià Els bojos 20!, de la companyia La Troupe Malabó. Hui, dijous, es tornarà a representar l’obra en el Teatre Romà de Sagunt a les 22 hores. El preu de les entrades, que encara hi ha disponibles, va des dels 10 als 18 euros i podran adquirir-se a través del següent enllaç.

A la inauguració va acudir l’alcalde de Sagunt, Darío Moreno; acompanyat de la delegada del Govern, Gloria Calero; el conseller de Cultura, Vicent Marzà; i la conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo. També hi van assistir diferents regidors de l’Ajuntament de Sagunt.

És un espectacle que proposa un viatge al passat i al present. L’obra tracta sobre la comparació de la vida dels persones l’any 1920 i en el 2020. Després de la crisi de la I Guerra Mundial i la gran pandèmia de la Grip Espanyola, 1920 va ser una època de bogeria i diversió, avanços socials, econòmics, culturals i tecnològics. Actualment, en el 2020, una gran crisi marcada per la pandèmia del Coronavirus, a tots els àmbits, deixant a la societat en un gran pessimisme i desesperació. Com serà del 2021 d’ara en avant? Els bojos 20! animarà el seu públic «a abandonar la confusió i la desesperança per a viure anys d’il·lusió i frenesí. Per uns feliços anys 20!».

Sagunt a Escena està organitzat per l’Institut Valencià de Cultura de la Generalitat Valenciana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt i la Diputació de València.

Per part de l’organització, es prendran totes les mesures sanitàries de prevenció enfront de la Covid-19. Així mateix, el públic assistent ha de complir igualment amb les mesures de prevenció.

Leave a Reply

Your email address will not be published.