fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

SPV renova el parc del pavell贸 Melilla

SPV renova el parc del pavell贸 Melilla

El regidor de Serveis P煤blics Vila-real, Francisco Valverde, presenta l’actuaci贸, que incorporar脿 脿rea verda, zona de jocs, m脿quines biosaludables, espai per a mascotes i mobiliari urb脿 completament nou.

El barri del Progr茅s incrementar脿 i millorar脿 les seues dotacions d’脿rea verda, amb la remodelaci贸 integral del parc al costat del pavell贸 Melilla, que escometr脿 en les pr貌ximes setmanes Serveis P煤blics Vila-real (SPV) a trav茅s d’una empresa del municipi. El regidor responsable de l’脿rea, Francisco Valverde, ha visitat aquest mat铆 la zona per a detallar el projecte, que posar脿 al servei dels ve茂ns del barri 脿rees de jocs per a xiquets, m脿quines biosaludables i un espai reservat per a mascotes, entre altres millores, en la l铆nia dels treballs que SPV ha realitzat en els 煤ltims anys.

鈥淓n l’anterior legislatura vam remodelar 13 jardins de la ciutat, xifra que preveiem repetir en aquest mandat, amb la mateixa filosofia que ara imprimirem a aquest parc, obsolet i inutilitzat en aquests moments. Estem molt il路lusionats per posar en marxa aquest projecte, amb el qual pretenem que aquesta zona verda siga de veritat una zona verda i que puga ser utilitzada i gaudida per tots els ciutadans, tant majors com xicotets, gent amb mascota o sense ella鈥, explica Valverde. Amb aquest objectiu, la remodelaci贸 integral del parc incorporar脿 una zona de jocs infantils, ara inexistent, i un circuit de m脿quines biosaludables per a fer possible la pr脿ctica d’exercici f铆sic als usuaris adults. El projecte inclou tamb茅 l’increment de la zona de gespa, la renovaci贸 de l’enllumenat, la incorporaci贸 d鈥檜na font d’aigua ornamental i la delimitaci贸 d’una zona reservada per a mascotes, una soluci贸 que s’ha demostrat 鈥渦n 猫xit鈥 en els jardins on s’ha implantat fins al moment. 鈥淎mb les zones per a mascotes en els jardins i parcs p煤blics oferim una alternativa per als ve茂ns que acudeixen amb els seus gossos al mateix temps que, en ser un espai redu茂t i perfectament delimitat, tamb茅 permet una millor neteja i manteniment鈥, argumenta Valverde.

La remodelaci贸 del parc suposar脿 tamb茅 la renovaci贸 de tot el mobiliari urb脿 per altres elements 鈥made in Vila-real鈥, per a la qual cosa es recorrer脿 a una empresa de Vila-real amb solucions innovadores patentades per al mobiliari urb脿. Tamb茅 local 茅s l’empresa que s’encarregar脿 de realitzar els treballs de remodelaci贸 de l’entorn. 鈥淒es de fa ja poc m茅s de quatre anys venim apostant per les nostres empreses i ho anem a seguir fent, perqu猫 s’ha demostrat una garantia de qualitat, efici猫ncia i proximitat鈥, incideix el regidor.

L’actuaci贸 en aquest jard铆, amb un pressupost de 34.289 euros en obra civil i un termini d’execuci贸 de dos mesos, forma part del pla d’脿rees verdes del barri del Progr茅s, que inclou les millores realitzades a la Panderola o al parc del Fumeral i seguir脿 l’any que ve amb la millora del jard铆 de la pla莽a Progr茅s, al carrer de Suera. 鈥淒’aquesta manera, completarem la millora dels parcs i jardins en aquesta zona de la ciutat, demostrant amb fets, com hem vingut fent des de fa quatre anys, que per a l’equip de govern municipal els barris tamb茅 s贸n Vila-real鈥, conclou Valverde

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.