fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Un acudit mural de Quique completar脿 el nou espai urb脿 del carrer de Pare Fortu帽o dins del Pla d’Embelliment Urb脿

Un acudit mural de Quique completar脿 el nou espai urb脿 del carrer de Pare Fortu帽o dins del Pla d’Embelliment Urb脿

El regidor de Territori, Emilio Obiol, i l’humorista gr脿fic han seleccionat una vinyeta que donar脿 per concl貌s el projecte de reconversi贸 del sobrant de via p煤blica a la zona en un espai obert a tots els ve茂ns.

El Pla d’Embelliment Urb脿, impulsat per la Regidoria de Territori, donar脿 un nou pas en les pr貌ximes setmanes amb una nova pintura mural en homenatge a l’humorista gr脿fic Quique, amb un acudit que decorar脿 l’脿rea verda resultant d’aprofitar un sobrant de via p煤blica en la conflu猫ncia dels carrers Nules i Pare Fortu帽o. El regidor de l’脿rea, Emilio M. Obiol, destaca el treball realitzat pel departament per a “convertir un espai degradat i inutilitzat en un nou element urb脿 per a l’embelliment dels nostres barris, posant a la disposici贸 dels ve茂ns una xicoteta 脿rea verda que, a m茅s, ens permet rendir-li un merescut homenatge a una de les figures locals m茅s destacades com 茅s el dibuixant.

Per a a莽貌, l’edil i el propi dibuixant han seleccionat un dels acudits de la ingent producci贸 gr脿fica d’Enric Aren贸s, amb m茅s de 28.000 vinyetes de les quals d贸na compte l’exposici贸 que li dedica el Museu de la Ciutat Casa de Polo. “Hem volgut seleccionar un acudit, datat en 1985, que siga impactant i atractiu per al vianant, f脿cilment intel路ligible sense fer 煤s del t铆pic r猫tol de les vinyetes d’humor i de plena vig猫ncia malgrat les dues d猫cades transcorregudes”, explica Obiol, qui avan莽a que en els pr貌xims dies una empresa local procedir脿 a pintar el mural.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.