fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Unitat de Respir al centre de dia

Unitat de Respir al centre de dia

L’alcalde de l’Alcora, V铆ctor Garcia, i el president de la Fundaci贸 Alzheimer Salom茅 Moliner, Emilio Marmaneu, signen el conveni anual de col路laboraci贸 i aborden el futur del servei

“El trasllat d’Unitat de Respir al local del Centre de Dia suposar脿 un important salt qualitatiu en la prestaci贸 del servei, ja que les noves instal路lacions s贸n molt m茅s adequades i permetran millorar i ampliar l’atenci贸 que es d贸na als usuaris”.

Aix铆 ho han manifestat l’alcalde de l’Alcora, V铆ctor Garcia, i el president de la Fundaci贸 Alzheimer Salom茅 Moliner, Emilio Marmaneu, en la signatura del conveni anual de col路laboraci贸 amb qu猫 l’Ajuntament perseguix recolzar i potenciar la “gran tasca” que esta entitat sense 脿nim de lucre realitza al municipi i que t茅 com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb la malaltia d’Alzheimer i altres dem猫ncies i la dels seus familiars i cuidadors principals.

En l’acte, que ha comptat amb la pres猫ncia del primer tinent d’alcalde, Samuel Falomir, el regidor de Serveis Socials, Agust铆n Chiva, i la secret脿ria de la Fundaci贸, Silvia Ramos, a m茅s de rubricar l’acord, s’ha abordat el futur de la Unitat de Respir de l’Alcora, gestionada per la Fundaci贸.

Han destacat que “en estos mesos, s’ha avan莽at molt en les gestions necess脿ries per poder fer realitat la posada en funcionament del Centre de Dia”, local al qual es traslladar脿 la Unitat de Respir- actualment ubicada a la planta baixa de la biblioteca municipal- on “es millorar脿 considerablement el servei i s’ampliaran les prestacions als usuaris”.

Cal recordar que, la setmana passada, el primer edil alcor铆 i la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Blanca Mar铆n, van signar el conveni definitiu a favor de l’Ajuntament per a la cessi贸 d’煤s del local destinat a la instal路laci贸 del Centre de Dia. Un centre que, despr茅s de la modificaci贸 del conveni a petici贸 de l’actual equip de govern, ser脿 compatible amb una Unitat de Respir per a persones amb malaltia d’Alzheimer i altres malalties degeneratives. L’anterior conveni no permetia este 煤s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.