fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real col路labora amb Special Olympics per a ser seu del primer Torneig Europeu de Futbol 7 Unificat al juny

Vila-real col路labora amb Special Olympics per a ser seu del primer Torneig Europeu de Futbol 7 Unificat al juny

L’esdeveniment se centra en la integraci贸 de persones amb discapacitat intel路lectual en la societat a trav茅s de l’esport i comptar脿 amb equips d’Espanya i Europa

La Ciutat Esportiva Pamesa Cer脿mica acollir脿 del 3 al 5 de juny el primer Torneig Europeu Futbol 7 Unificat, impulsat per l’organitzaci贸 d’esport per a persones amb discapacitat intel路lectual Special Olympics Espanya. L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, i la regidora d’Esports i Salut, Silvia G贸mez, han mantingut aquesta setmana una reuni贸 amb el director general d鈥橲pecial Olympics Espanya, Enric Blesa, i responsables de l’organitzaci贸 de l’esdeveniment per a mostrar el suport de la ciutat a aquesta iniciativa d’integraci贸 a trav茅s de l’esport, que 鈥減osa en relleu, una vegada m茅s, la pot猫ncia de Vila-real per a ser seu d’esdeveniments esportius鈥. 鈥淎quest tipus de competicions鈥, assenyala Benlloch, 鈥渟uposen una oportunitat per a la promoci贸 de la nostra marca Ciutat de l’Esport i la Salut i per a generar nous espais d’economia, sense oblidar el car脿cter inclusiu i social d’una iniciativa que demostra que l’esport 茅s tamb茅 un instrument per a la integraci贸 i la qualitat de vida鈥.

El torneig, que per primera vegada compta amb car脿cter europeu, portar脿 fins a Vila-real equips procedents de Fran莽a, S猫rbia, Romania i 脌ustria, a m茅s de 14 grups a nivell nacional, dels quals sis seran de la Comunitat Valenciana, amb un total de 300 esportistes i 110 entrenadors i voluntaris. En la cita no faltaran activitats que s’intercalaran amb tot tipus d’esdeveniments com el recorregut de la torxa, que est脿 previst que passe per l’ajuntament. Una gran Cerim貌nia d’inauguraci贸, les trobades esportives i la Festa de l’Esportista s贸n unes altres de les activitats previstes en el torneig, que tancar脿 amb el lliurament de medalles.

El campionat s’emmarca en la modalitat d鈥橲pecial Olympics, en la qual els equips estan formats per esportistes amb o sense discapacitat intel路lectual, amb l’objectiu de fomentar la inclusi贸 de les persones amb discapacitat intel路lectual dins de la societat a trav茅s de l’esport. Els participants comptaran amb allotjament en pensi贸 completa, regal de benvinguda personalitzat, autobusos llan莽adora a les instal路lacions, serveis m猫dics, equip t猫cnic de competici贸 i valoraci贸 cl铆nica gratu茂ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.