fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real incentivarà i facilitarà el reciclatge del vidre als establiments d’hostaleria

Vila-real incentivarà i facilitarà el reciclatge del vidre als establiments d’hostaleria

L’ajuntament facilitarà als hostalers poals per al reciclatge de vidre i revisarà el parc de contenidors per a adaptar-los i detectar noves necessitats.

La Regidoria d’Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient impulsarà una campanya de foment del reciclatge del vidre en els establiments d’hostaleria i restauració de la ciutat de Vila-real. 

La iniciativa contempla el lliurament de poals per al reciclatge de vidre als hostalers que ho sol·liciten. A més, es revisarà el parc de contenidors per a adaptar-los i detectar si hi ha necessitat de més dipòsits al carrer.

La Regidoria ja ha mantingut una reunió amb responsables d’Ecovidrio i de l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) per tal d’impulsar la iniciativa. La campanya té com a objectiu dotar de mitjans als hostalers i incentivar el reciclatge d’envasos de vidre, sense cap cost pels hostalers. 

Aquesta iniciativa es posa en marxa després que el Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana establira com a obligatòria la separació en origen i recollida selectiva dels residus d’envasos de vidre del sector HORECA (hotels, restaurants i cafeteries), l’1 de gener de 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published.