fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real promou la formació amb mòduls d’especialització professional

Vila-real promou la formació amb mòduls d’especialització professional

La formació inclou el maneig de programes com Photoshop, InDesign o Illlustrator i una certificació pel Ministeri de Formació Professional.

L’Ajuntament de Vila-real i la Fundació Caixa Rural Vila-real impulsen el V Mòdul d’especialització professional per promoure el coneixement i la formació. La iniciativa naix gràcies a la col·laboració amb el Ministeri d’Educació a través de la plataforma Aula Mentor.

La V formació es centrarà en el Disseny i el Inkjet (Impresió Digital), dues especialitats amb molta demanda en l’àmbit laboral. El curs tindrà lloc del 9 de novembre de 2021 fins al 6 d’abril de 2022, en horari de dimarts, dimecres i dijous de 16:00 a 20:00 hores a la Sala de Noves Tecnologies de la Fundació Caixa Rural Vila-real. 

La modalitat del curs serà presencial, pràctica i també online, amb la utilització d’una Aula Virtual. A més, els alumnes que completen el curs de manera satisfactòria rebran un certificat emès pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport. 

La formació tindrà un cost total de 240 euros, ja que està parcialment subvencionat per la Fundació Caixa Rural Vila-real i l’Ajuntament del municipi. 

Més informació sobre el curs i inscripcions al web efectevr.com/modulo-diseno-2022. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.