fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar貌s continua amb els Plens Ciutadans amb la marca #GovernObert

Vinar貌s continua amb els Plens Ciutadans amb la marca #GovernObert

La regidoria de Govern Obert convoca el segon Ple Ciutad脿 el Dimarts 16 de Febrer al Auditori W. Ayguals d’Izco a les 20:30 hores.

Aquest nova eina de participaci贸 pret茅n ser i constituir-se com un espai de debat entre ciutadania i representats pol铆tics, un espai d’intercanvi d’opinions respecte a assumptes municipals, un espai de rendici贸 de comptes i d’enriquiment de la pol铆tica municipal.

Despre艣 de l’apla莽ament d’aquest al mes de Desembre per les eleccions al Congres dels Diputats, la regidoria de Govern Obert i l’equip de govern convoquen a la ciutadania el Dimarts 16 de Febrer a l’Auditori W. Ayguals d’Izco a les 20:30 hores.

En quant a l’Ordre del Dia d’aquest segon Ple Ciutad脿, 茅s la ciutadania, associacions, entitats o tamb茅 els partits pol铆tics els que poden proposar punts a tractar en aquest Ple Ciutad脿, temes d’actualitat, de inter猫s general per al municipi o problemes que poden portar a un debat p煤blic entre els ciutadans i representants pol铆tics. A partir d’avui podeu fer arribar les propostes de punts per al Ordre del Dia, al correu participa@vinaros.es. Els punts es recollir脿n tots i es decidir脿n els quatre que formen part de l’Ordre del Dia en Comissi贸 Informativa amb la resta de grups del consistori municipal.

Tal com afirma el regidor de Govern Obert i Noves Tecnologies Hugo Romero “sabem que costar脿 implementar nous mecanismes de participaci贸 i fer participar a la gent, no estem acostumats a una cultura de la participaci贸 i a enriquir el debat p煤blic i pol铆tic en espais m茅s institucionals, per貌 no anem a decaure en aquesta tasca , creiem en la participaci贸 com una eina m茅s dins de la gesti贸 municipal i en aquesta linia estem compromesos i continuarem treballant”.

A partir d’avui 18 de Gener i fins al 8 de Febrer podeu fer arribar les propostes de punts per a l’Ordre del Dia, al correu participa@vinaros.es.

Leave a Reply

Your email address will not be published.