fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar貌s informa contra el mosquit tigre

Vinar貌s informa contra el mosquit tigre

La Regidoria de Medi Ambient participa en la reuni贸 de municipis per a la coordinaci贸 de la lluita contra el mosquit tigre

 

El regidor de Medi Ambient, Jordi Moliner, acompanyat de la t猫cnic municipal de l’脿rea, han participat aquest mat铆 en la reuni贸 de municipis per a la coordinaci贸 de la lluita contra el mosquit tigre, celebrada en la Diputaci贸 de Castell贸.

En la trobada s’ha comptat amb la pres猫ncia del reconegut entom貌leg especialista en control de plagues, Ricardo Jim茅nez,聽 per a valorar les accions que s’han de dur a terme en tots els municipis de la prov铆ncia de forma coordinada per a garantir el control de la poblaci贸 de mosquit i afrontar aquesta problem脿tica durant els pr貌xims mesos.

El regidor ha explicat que 鈥 aquesta coordinaci贸 intermunicipal esperem que done els seus fruits. Aix貌, junt al refor莽 que durem a terme amb campanyes de sensibilitzaci贸 per a la prevenci贸 de focus de cria del mosquit, i l’aprovaci贸 d’una ordenan莽a que permeta actuar d’urg猫ncia en aquelles propietats privades amb basses d’aigua estancada, esperem que permeta afrontar la problem脿tica del mosquit sense grans incid猫ncies i de la forma m茅s efectiva possible鈥.

En la reuni贸 tamb茅 s’ha anunciat la creaci贸 d’una comissi贸 t猫cnica, formada pels t猫cnics municipals i representants de la Diputaci贸, Conselleria de Sanitat i de Medi Ambient, que concretar脿 els dies, tipus de tractaments i accions a dur a terme en un calendari d’actuaci贸 que es difondr脿 en els municipis.

Tr铆ptic prevenci贸 mosquits

Leave a Reply

Your email address will not be published.