fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Biblioteca de l’Eliana celebra hui el Dia de les Escriptores

La Biblioteca de l’Eliana celebra hui el Dia de les Escriptores

L’acte, que se celebrarà a les 18:30 hores, comptarà amb la lectura pública de “Llegir les edats de la vida” i de poemes de dones elianeres.

La Biblioteca del municipi celebra hui el Dia de les Escriptores a les 18:30 hores al saló d’actes de l’edifici. Enguany, el tema escollit ha sigut “Llegir les edats de la vida”, un escrit que dona compte de les edats de la vida i ens permet elegir-nos i recuperar-nos entre les pàgines dels llibres. 

Esta és una iniciativa de la Biblioteca Nacional d’Espanya, que enguany celebra la seua 6ª edició. En este dia, es pretén reivindicar la labor i llegat de les escriptores al llarg de la història. La Biblioteca Nacional ha convidat a totes les biblioteques del territori a unir-se a este acte el 18 d’octubre, dilluns més proper a la festivitat de Santa Teresa. 

Coincidint amb el 50 aniversari de la Biblioteca, es llegiran textos de 50 escriptores, alguns seleccionats per la Biblioteca nacional i altres d’escriptores de la localitat com Pura Peris, Antonia Montaner, Luz Álvarez o Maribel Fuertes. 

La Biblioteca de la localitat del Camp de Túria reivindica la necessitat de que dones i homes llegisquen obres d’escriptores. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.