fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La delegaci贸 de Festes de Sagunt inicia la convocat貌ria de subvencions per als actes festius de 2019

La delegaci贸 de Festes de Sagunt inicia la convocat貌ria de subvencions per als actes festius de 2019

El termini perqu猫 les entitats sense 脿nim de lucre presenten les sol路licituds s’iniciar脿 el 23 d’abril, i acabar脿 el 22 de maig.

La delegaci贸 de Festes i Cultura Popular de l’Ajuntament de Sagunt ha iniciat la convocat貌ria de subvencions en concurr猫ncia competitiva dels actes festius de 2019. Despr茅s de la seua publicaci贸 hui, dijous 18 d’abril, en el BOPV, el termini comen莽ar脿 el pr貌xim dimarts 24 d’abril, i finalitzar脿 el dimecres 22 de maig. La quantitat destinada per l’Ajuntament de Sagunt 茅s de 50.000鈧.

Les entitats sense 脿nim de lucre del municipi podran sol路licitar les subvencions sempre que estiguen inscrites en el Registre Municipal d’Entitats de l’Ajuntament de Sagunt i no siguen titulars d’una altra subvenci贸 de car脿cter nominatiu o disposar d’una aplicaci贸 pressupost脿ria espec铆fica per a activitats festives.

Les sol路licituds es presentaran 煤nicament de manera telem脿tica, presentant els impresos normalitzats per a la concessi贸 de subvencions, acompanyades de la documentaci贸 complement脿ria disponible en la Seu Electr貌nica de l’Ajuntament de Sagunt i del projecte detallat de les activitats que es pretenguen realitzar que inclouran la mem貌ria del projecte i el pressupost amb una descripci贸 de les despeses i ingressos. A m茅s, s’haur脿 d’aportar una relaci贸 de m猫rits que s’avaluaran i que estaran acompanyats de documentaci贸 gr脿fica com a fotografies o reculls de premsa, etc.

La quantia de la subvenci贸 consistir脿 en una quantitat fixa que es determinar脿 en l’acord de concessi贸. L’import a subvencionar estar脿 determinat pel pressupost del projecte presentat pel beneficiari, que servir脿 de base per a la determinaci贸 inicial de la quantia a subvencionar que, en cap cas excedir脿 del 90% del cost del projecte ni ser脿 inferior al 30% d’este. No se subvencionaran els projectes la quantia dels quals siga inferior a 200 鈧 i superior de 7.000 鈧 per a cadascun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.