fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sagunt rep una subvenció de 102 372 euros per part de la Conselleria d’Educació

Sagunt rep una subvenció de 102 372 euros per part de la Conselleria d’Educació

Esta subvenció ha sigut per la realització d’activitats de suport educatiu i altres activitats extraescolars, culturals i esportives dirigides a la seua població escolar d’entre tres i díhuit anys.

L’ajuntament de Sagunt ha rebut 102 372,60 € per part de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports mitjançant la resolució de 13 de novembre de 2020, de la Direcció General d’Innovació Educativa i Ordenació que aprova les subvencions destinades a municipis de la Comunitat Valenciana per a la realització d’activitats de suport educatiu i altres activitats extraescolars, culturals i esportives dirigides a la seua població escolar d’entre tres i díhuit anys per compensar els efectes negatius del confinament conseqüència de l’emergència sanitària ocasionada per la Covid-19.

El projecte d’activitats de reforç educatiu i activitats extraescolars, culturals i esportives elaborat pel departament d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt durant el mes d’agost passat, es va presentar a la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per a la seua valoració. El projecte desenvolupat consta de 6 línies d’actuació que engloba totes les àrees proposades en les bases.

En este sentit, el regidor d’Educació de l’Ajuntament de Sagunt, José Manuel Tarazona ha assenyalat que la nostra ciutat és molt activa en activitats educatives, d’esports, culturals o d’aprenentatge actiu orientades cap a la infantesa i la joventut: «Enguany és un any molt complicat que ha afectat de manera important els processos d’aprenentatge i sociabilització dels nostres xiquets i xiquetes. És per això que utilitzarem esta subvenció que ens ha posat a l’abast la Conselleria d’Educació, per poder mantindre la nostra oferta d’activitats i poder oferir altres per donar suport educatiu a l’alumnat més vulnerable i reduir els efectes negatius de la Covid-19. Hem de tindre sempre en compte la situació sanitària en la qual ens trobem».

Leave a Reply

Your email address will not be published.