fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sagunt rep una subvenci贸 de 102 372 euros per part de la Conselleria d’Educaci贸

Sagunt rep una subvenci贸 de 102 372 euros per part de la Conselleria d’Educaci贸

Esta subvenci贸 ha sigut per la realitzaci贸 d’activitats de suport educatiu i altres activitats extraescolars, culturals i esportives dirigides a la seua poblaci贸 escolar d’entre tres i d铆huit anys.

L’ajuntament de Sagunt ha rebut 102 372,60 鈧 per part de la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esports mitjan莽ant la resoluci贸 de 13 de novembre de 2020, de la Direcci贸 General d’Innovaci贸 Educativa i Ordenaci贸 que aprova les subvencions destinades a municipis de la Comunitat Valenciana per a la realitzaci贸 d’activitats de suport educatiu i altres activitats extraescolars, culturals i esportives dirigides a la seua poblaci贸 escolar d’entre tres i d铆huit anys per compensar els efectes negatius del confinament conseq眉猫ncia de l’emerg猫ncia sanit脿ria ocasionada per la Covid-19.

El projecte d’activitats de refor莽 educatiu i activitats extraescolars, culturals i esportives elaborat pel departament d’Educaci贸 de l’Ajuntament de Sagunt durant el mes d’agost passat, es va presentar a la Conselleria d’Educaci贸, Cultura i Esport per a la seua valoraci贸. El projecte desenvolupat consta de 6 l铆nies d’actuaci贸 que engloba totes les 脿rees proposades en les bases.

En este sentit, el regidor d’Educaci贸 de l’Ajuntament de Sagunt, Jos茅 Manuel Tarazona ha assenyalat que la nostra ciutat 茅s molt activa en activitats educatives, d’esports, culturals o d’aprenentatge actiu orientades cap a la infantesa i la joventut: 芦Enguany 茅s un any molt complicat que ha afectat de manera important els processos d’aprenentatge i sociabilitzaci贸 dels nostres xiquets i xiquetes. 脡s per aix貌 que utilitzarem esta subvenci贸 que ens ha posat a l’abast la Conselleria d’Educaci贸, per poder mantindre la nostra oferta d’activitats i poder oferir altres per donar suport educatiu a l’alumnat m茅s vulnerable i reduir els efectes negatius de la Covid-19. Hem de tindre sempre en compte la situaci贸 sanit脿ria en la qual ens trobem禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.