fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

100 preguntes sense resposta – L’opini贸 d’Oscar Clavell

100 preguntes sense resposta – L’opini贸 d’Oscar Clavell

La transpar猫ncia 茅s un valor que no es menciona, es mostra. Esta frase resumix a la perfecci贸 quina 茅s la forma de fer pol铆tica per part del tripartit de la Vall d鈥橴ix贸, el govern m茅s opac i obscur que ha passat per la nostra ciutat.

Quan es complixen d铆huit mesos del govern de perdedors format per PSOE, Esquerra Unida i Comprom铆s, el grup municipal del Partit Popular hem volgut demostrar la seua falta de transpar猫ncia, sobretot, amb el principal partit de la corporaci贸 municipal. I ho hem fet entregant per registre un dossier amb 100 preguntes que a dia de hui continuen sense tindre resposta.

El document cont茅 preguntes fetes als plenaris, preguntes fetes a les comissions informatives i c貌pia d鈥檃quelles compareixences que hem presentat davant del secretari general de l鈥檃juntament. S贸n un total de 100 i volem que el tripartit ens les conteste i ens facilite la documentaci贸 qu猫 requerim en un termini m脿xim d鈥檜n mes. Perqu猫 no podem consentir que el tripartit ens negue sistem脿ticament la informaci贸 i boicotetge, aix铆, la nostra tasca com a oposici贸.

Presumixen de transpar猫ncia i queda demostrat que no 茅s aix铆. Presumixen de treballar i l鈥櫭簄ic que fan 茅s fer-se fotos, sobretot l鈥檃lcaldessa que t茅 al seu servici en exclusiva el gabinet de premsa, amb viatges a Madrid per a entregar un document per registre que es podria haver enviat per email 鈥搈olt m茅s r脿pid i barat- i una fartera amb la consellera de Sanitat en un bon restaurant mentre el caos s鈥檃poderava de l鈥橦ospital Provincial de Castell贸 i es cancel路laven operacions i cites m猫diques.

Amb tantes coses que fer per a promocionar-se pol铆ticament i pegar a fugir quan abans de la Vall, Tania Ba帽os ens ha dixat als vallers sense taller d鈥檕cupaci贸. 脡s la primera vegada que passa en els 煤ltims anys. Des de 2010, amb Isabel Bonig a l鈥檃lcaldia i despr茅s amb un servidor, hem aconseguit que la Generalitat Valenciana ens aprovara sis tallers d鈥檕cupaci贸 i una escola taller. En total hem donat feina i formaci贸 a 200 persones i han suposat una inversi贸 de 3,5 milions d鈥檈uros.

A莽貌 passa perqu猫 el director territorial d鈥檕cupaci贸, Jos茅 Vicente Andr茅s, valler i company de la candidatura de l鈥檃lcaldessa, est脿 m茅s preocupat en el futur laboral de la seua parella sentimental que del benestar dels vallers i les valleres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.