fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

A pocs dies d’un nou curs – L’opinió de Jordi Tàrrega

A pocs dies d’un nou curs – L’opinió de Jordi Tàrrega

Jordi Tàrrega i Sangüesa és portaveu de la comissió sectorial socioeducativa de Compromís per Castelló.

Gaudint encara de les vacances als Ports: Vilafranca, Morella i, sobretot Cinctorres… Aplec dels Ports, Sexenni, cultura, natura, festes i tradicions… Carregar les bateries en definitiva… En una terra aspra, austera, però acollidora i amable, com la seua gent. Una terra a la qual sent pertànyer.

Però tot s’acaba, i el que és bo més ràpid encara. A les portes d’un nou curs escolar, amb canvis positius, potser menys dels que voldríem, però amb un potent canvi per a millorar.

El nou curs no ho és només en el camp educatiu, també en el terreny polític, més encara a vuit mesos (com a molt) d’una nova convocatòria electoral. En l’àmbit municipal i autonòmic és vital revalidar el triomf dels governs de progrés, de canvi, i amb un important component valencianista, queda tant per fer… Som moltes les persones que, convençudes que ens juguem el futur com a poble, tornarem a treballar de valent per repetir l’èxit de la primavera de 2015.

També ens convé que en l’àmbit de l’Estat i d’Europa (al mateix temps o amb pocs mesos en tindrem també a aquest nivell) ens vaja igual de bé.

I també és necessària una reflexió en el sentit de ser conscients de la superació del bipartidisme, nosaltres i els altres, que ningú es pense que tornarem a temps passats de, majories absolutes, els nous temps de la política han vingut per a quedar-se.

Esgotarem els dies de l’agost i enfrontarem amb il·lusió els reptes dels pròxims mesos, jo, com tants altres companys i companyes, canvie de destinació: nou institut, nous companys, nou alumnat…

Moltes incògnites educatives i polítiques, esperem trobar la solució de totes les equacions que se’ns plantegen… Força i sort! Endavant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.