fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Als joves també ens afecta la inflació – L’opinió de Joan Chiva, Coordinador d’Organització Provincial de NNGG-CS

Als joves també ens afecta la inflació – L’opinió de Joan Chiva, Coordinador d’Organització Provincial de NNGG-CS

Joan Chiva és estudiant de Dret a l’UJI. A més, ocupa els càrrecs de Coordinador d’Organització a NNGG de la província de Castelló i vicesecretari d’acció electoral del PP a Borriana.

Dir que el socialisme consisteix en el repartiment equitatiu de misèria no és cap desvari ni cap tir a l’aire i a les proves em remet. L’escalada de preus que està colpejant a tota la societat no s’excusa amb la guerra d’Ucraïna, encara que el Govern intente fer-lo així i és que ens prenen com a ignorants.

Un col·lectiu als que ens està afectant de manera molt considerable i molt preocupadament la taxa d’inflació és a nosaltres, els joves, que veiem com es redueix a nivells ínfims el nostre poder adquisitiu.

No és res estrany ni res nou que quan governa l’esquerra això succeïsca, però no és motiu per a asseure’s i acceptar-ho, sinó suficient per a alçar la veu i exigir mesures com la d’abaixar impostos.

Si ja anàvem arrossegant que som els campions europeus en la taxa d’atur jove i que emancipar-se és tot un luxe a l’abast de molt pocs, ara cal sumar-li la pujada dels preus a nivells desorbitats. Sí, quan governa el PSOE som els primers, però per la cua perquè la mediocritat i la pobresa són la base fonamental de la ideologia socialista.

Molts de nosaltres decidim en el seu moment marxar-nos a estudiar fora de les nostres cases, no obstant això intentar escapar de la inflació s’està convertint en tota una odissea amb unes perspectives de futur poc esperançadores.

Com sobreviurem si els lloguers estan a preu de palaus senyorials, la llum i el gas a preu d’or i la cistella de la compra a preu de caviar? El dia a dia dels joves s’ha convertit en una aventura sense destí final i més aviat incert.

A més a més, desplaçar-se amb vehicle propi ix més car que viatjar amb avió a Londres. Però tranquils, que el Govern ha trobat la recepta màgica per a abaixar el preu de la gasolina, bonificant 20 cèntims per litre. Que generós és el Govern! I és que ens intenten vendre la moto dient-nos que els diners de l’Estat creixen en els arbres. Senyors, aqueixa bonificació es paga amb impostos! La paguem nosaltres de la nostra butxaca!

Però els impostos de la gasolina no es baixen, no, la seua recaptació augmenta a mesura que s’apuja el preu de la gasolina. Per tant, ens ho donen, d’una banda, i sense adonar-nos ens ho lleven per una altra.

Comptat i debatut, vivim en un país meravellós, però governat per uns ineptes amb lletres majúscules que ens volen fer creure que la inflació és conseqüència de la guerra d’Ucraïna, però no, el problema són ells.

Per això, l’única alternativa al desastre econòmic que estem vivint els joves és un govern liderat pel Partit Popular que aplique mesures liberals i que ens deixe d’empobrir. Que prenga als joves com a prioritat màxima pel bé del futur de la nostra nació.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.