fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Als joves tamb茅 ens afecta la inflaci贸 – L’opini贸 de Joan Chiva, Coordinador d’Organitzaci贸 Provincial de NNGG-CS

Als joves tamb茅 ens afecta la inflaci贸 – L’opini贸 de Joan Chiva, Coordinador d’Organitzaci贸 Provincial de NNGG-CS

Joan Chiva 茅s estudiant de Dret a l’UJI. A m茅s, ocupa els c脿rrecs de Coordinador d’Organitzaci贸 a NNGG de la prov铆ncia de Castell贸 i vicesecretari d’acci贸 electoral del PP a Borriana.

Dir que el socialisme consisteix en el repartiment equitatiu de mis猫ria no 茅s cap desvari ni cap tir a l’aire i a les proves em remet. L’escalada de preus que est脿 colpejant a tota la societat no s’excusa amb la guerra d’Ucra茂na, encara que el Govern intente fer-lo aix铆 i 茅s que ens prenen com a ignorants.

Un col路lectiu als que ens est脿 afectant de manera molt considerable i molt preocupadament la taxa d’inflaci贸 茅s a nosaltres, els joves, que veiem com es redueix a nivells 铆nfims el nostre poder adquisitiu.

No 茅s res estrany ni res nou que quan governa l’esquerra aix貌 succe茂sca, per貌 no 茅s motiu per a asseure’s i acceptar-ho, sin贸 suficient per a al莽ar la veu i exigir mesures com la d’abaixar impostos.

Si ja an脿vem arrossegant que som els campions europeus en la taxa d’atur jove i que emancipar-se 茅s tot un luxe a l’abast de molt pocs, ara cal sumar-li la pujada dels preus a nivells desorbitats. S铆, quan governa el PSOE som els primers, per貌 per la cua perqu猫 la mediocritat i la pobresa s贸n la base fonamental de la ideologia socialista.

Molts de nosaltres decidim en el seu moment marxar-nos a estudiar fora de les nostres cases, no obstant aix貌 intentar escapar de la inflaci贸 s’est脿 convertint en tota una odissea amb unes perspectives de futur poc esperan莽adores.

Com sobreviurem si els lloguers estan a preu de palaus senyorials, la llum i el gas a preu d’or i la cistella de la compra a preu de caviar? El dia a dia dels joves s’ha convertit en una aventura sense dest铆 final i m茅s aviat incert.

A m茅s a m茅s, despla莽ar-se amb vehicle propi ix m茅s car que viatjar amb avi贸 a Londres. Per貌 tranquils, que el Govern ha trobat la recepta m脿gica per a abaixar el preu de la gasolina, bonificant 20 c猫ntims per litre. Que gener贸s 茅s el Govern! I 茅s que ens intenten vendre la moto dient-nos que els diners de l’Estat creixen en els arbres. Senyors, aqueixa bonificaci贸 es paga amb impostos! La paguem nosaltres de la nostra butxaca!

Per貌 els impostos de la gasolina no es baixen, no, la seua recaptaci贸 augmenta a mesura que s’apuja el preu de la gasolina. Per tant, ens ho donen, d’una banda, i sense adonar-nos ens ho lleven per una altra.

Comptat i debatut, vivim en un pa铆s meravell贸s, per貌 governat per uns ineptes amb lletres maj煤scules que ens volen fer creure que la inflaci贸 茅s conseq眉猫ncia de la guerra d’Ucra茂na, per貌 no, el problema s贸n ells.

Per aix貌, l’煤nica alternativa al desastre econ貌mic que estem vivint els joves 茅s un govern liderat pel Partit Popular que aplique mesures liberals i que ens deixe d’empobrir. Que prenga als joves com a prioritat m脿xima pel b茅 del futur de la nostra naci贸.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.