fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Any nou, politica nova” – L’opini贸 de Maria Espa帽a, regidora del PP a Castell贸 de la Plana

“Any nou, politica nova” – L’opini贸 de Maria Espa帽a, regidora del PP a Castell贸 de la Plana

Maria Espa帽a, regidora del PP a Castell贸 de la Plana, ens transmet la seua opini贸, a conseq眉猫ncia de la dimissi贸 de Carme Oliver com a regidora de festes.

Amb el canvi d’any arriben els nous prop貌sits a tots els 脿mbits de la vida i tamb茅 al mapa pol铆tic municipal. Potser va ser un d’ells el canvi de vida que ha decidit la regidora socialista Carmen Oliver en presentar la seua dimissi贸. Davant aquesta decisi贸, caben dos sentiments molt diferenciats, el primer d’ells, com no podia ser d’una altra forma per part del Partit Popular, 茅s el de respecte. El respecte que se li concedeix a alg煤 que ha adoptat una determinaci贸 definitiva per qualsevol motiu per貌 que, indiscutiblement, generen una s猫rie de conseq眉猫ncies que ens condueixen a un segon sentiment, el de la preocupaci贸. La preocupaci贸 d’estar volant en un avi贸 que ha comen莽at a sofrir turbul猫ncies i que, per arribar a la seua destinaci贸, va canviant de ruta per evitar qualsevol contrarietat.

Aquesta preocupaci贸 genera certa incertesa a 36 dies que es commemore la fundaci贸 de la nostra ciutat, amb la import脿ncia que aix貌 comporta. I el m贸n de la festa ha entrat, hem entrat, en un proc茅s expectant en el qual conflueixen tot tipus d’emocions.

Convertir les dificultats en una oportunitat de creixement 茅s una elecci贸, i nosaltres, des del Grup Municipal Popular, hem seguit triant aquesta opci贸, per aix貌, anem a seguir apostant sempre per tots aquells que treballen desinteressadament per la festa, trobant-nos al seu costat, sempre, per continuar vigilants davant la necessitat de la cont铆nua consolidaci贸 de la internacionalitat aconseguida i per requerir la nova responsable, el ferm comprom铆s de que se centrar脿 en les necessitats de tots els col路lectius i valorar脿 el seu treball i la seua dedicaci贸.

Un pot canviar de tripulaci贸, per貌 si el pilot es queda adormit, estiguen segurs que l’avi贸 acabar脿 per estavellar-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.