fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

AP-7, la batalla continua – L’opini贸 de Marta Sorl铆

AP-7, la batalla continua – L’opini贸 de Marta Sorl铆

El Govern ha decidit rescatar les autopistes deficit脿ries de Madrid mentre pensa si ens fa pagar 45 anys m茅s per l’AP-7. Fa anys que els partits pol铆tics ens fem colpets al pit en campanya prometent el seu alliberament per貌, encara ara, la batalla continua al litoral mediterrani.

Les comarques de Castell贸 estan profundament menyspreades pel que fa a comunicacions. Tenim un servei de rodalia totalment deficient fins a Castell贸 i inexistent fins a Vinar貌s, una N-340 perillosa amb nom茅s dos carrils i infinitat de punts negres i una AP-7 que continua fent caixa a c脿rrec de qui ja paguem els nostres impostos.

Mentre ac铆 continuem en la precarietat i amb la butxaca calenta, els diners dels nostres peatges i dels nostres impostos rescaten autopistes deficit脿ries a Madrid. De nou, “la capital” s’emporta els beneficis mentre que la gent del Pa铆s Valenci脿 paguem els plats trencats.

Ja no hi ha campanya i qui est脿 al Govern no la vol ni recordar. No volen saber res del tant necessari alliberament de l’autopista, ni del tant aclamant nucli de rodalia de Castell贸. Ara, com cada nova legislatura fins avui dia, han llan莽at a la brossa la llista de necessitats dels nostres pobles. Volen que acceptem amb resignaci贸 que mai hem sigut una prioritat, per貌 ja no ens alimenten les molles i volem que les nostres necessitats siguen ateses.

Per tindre unes infraestructures dignes, el Govern ha de prioritzar els interessos socials davant dels de les empreses concession脿ries i respectar el nostre territori aprofitant les infraestructures ja constru茂des per posar-les al servei de la ciutadania. Esperem en candeleta l’anunci del Ministre de l’alliberament de l’AP-7 perqu猫 la Generalitat puga construir les connexions als pobles i garantir que el pr貌xim 2019 tindrem el que ens pertoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.