fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

I ara què? – L’opinió de Manuel Hernández

I ara què? – L’opinió de Manuel Hernández

Manuel Hernández és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de La Vall d’Uixó.

Quan les coses no es fan bé, és precís denunciar-ho tantes voltes com siga necessari i és per aquest motiu la insistència de Ciutadans en aques tema.

Els veïns de La Vall d’Uixó, especialment del Barri Carmaday, no es mereixen una entrada a la població per València com la que s’ha fet des de Conselleria. Una obra polémica des del principi i que, sense estar acabada, porta de cap a veïns, empresaris, camioners, turistes, treballadors, etc. I és que està clar que el que mal comença, al final, mal acaba.

En aquest sentit, com a grup municipal hem demanat en diverses ocasions informació sobre aquesta obra i sempre ens han dit que les respostes, com a administració responsable de l’infraestructura, les havíem de sol.licitar a Conselleria. Doncs bé, la setmana passada vaig fer una visita a València per a demanar aquestes respostes, però no per a Ciutadans sinó per a poder donar-les als veïns. El nostre objectiu és esbrinar tot el possible sobre l’obra, és a dir, poder comptar amb els informes tècnics corresponents i també saber què van a fer ara que és per tots conegut que els terrenys on s’havia d’haver fet la remodelació són de l’Ajuntament de La Vall d’Uixó, i que s’ha aprovat ficar-los a disposició de la Generalitat per tal de poder fer les obres que tot el món pensa són les adequades per a l’entrada a la nostra localitat des de la capital.

Mentrestant Conselleria continua gastant-se diners en intentar millorar una obra per a la qual l’única sol.lució viable hauria de ser paralitzar les reformes iniciades és a dir, deixar de tirar els diners de tots fent parxes i, mal que ens pese, fer les obres inicialment projectades, que de ben segur sí compliran els desitjos de tots.

Nosaltres, des de Cs La Vall d’Uixò, continuarem treballant per a que així siga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.