fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸, per davant de tot – L’opini贸 de Rub茅n Soto

Castell贸, per davant de tot – L’opini贸 de Rub茅n Soto

Durant els 煤ltims dies i setmanes, hem estat escoltant una gran quantitat de not铆cies tristes per a Castell贸 i permeteu-me que amb la paraula “Castell贸”, em referisca a tots els ciutadans que vivim a la capital de la prov铆ncia.

Hem conegut, a trav茅s d’aquest diari, que la Reina de les festes i les dames de la ciutat han hagut de ser “subvencionades” per Val猫ncia per poder anar a la Batalla de les Flors, ja que el Patronat no ha pogut o volgut sufragar les despeses, a m茅s de la problem脿tica comptable de la Junta de Festes. Ahir, sent铆em a dir que cinquanta obres municipals han desaparegut i ning煤 sap per qu猫.

Al final, els grans perjudicats de totes aquestes not铆cies s贸n els ciutadans de Castell贸 i no dubte que聽hi haja聽coses que es fan b茅, perqu猫 n’hi ha, per貌 crec que cada vegada que surt un problema, els nostres representants han de poder donar-nos una soluci贸.

S’ha d’aconseguir que cada Magdalena la queixa m茅s gran que hi haja, sigui la de si ha plogut durant la romeria o si ha fet massa sol, que a l’estiu ning煤 tinga problem脿tiques serioses amb els mosquits i que quan arribe la gota freda, cap barri es quede inundat. Perqu猫 una idea ha d’estar clara, Castell贸 sempre ha d’estar聽per davant de tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published.