fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Ciutadans, un partit pol铆tic que ha vingut per a quedar-se – L’opini贸 d’Araceli de Moya

Ciutadans, un partit pol铆tic que ha vingut per a quedar-se – L’opini贸 d’Araceli de Moya

Araceli de Moya es la portaveu de Ciutadans a l鈥檃juntament d鈥橭rpesa del Mar.

I 茅s que la Societat civil ha decidit prendre les regnes del seu futur en el nostre pa铆s, i no deixar-ho en les mans d’una classe pol铆tica cada vegada m茅s allunyada del ciutad脿 del carrer.

Els individus estan prenent consci猫ncia de la import脿ncia que suposa ser amos dels seus actes, de la presa de decisions que li afecten de forma individual,i tamb茅 d’aquelles que concerneixen a tota la col路lectivitat i que, malament preses, hipotequen el benestar dels nostres fills i filles.
I 茅s que est脿 quedant arrere aqueix “idiota” del que ens va parlar Fernando Savater; aqueix individu que es despulla de qualsevol coneixement o responsabilitat quan es tracta dels “assumptes p煤blics” de la seua Comunitat.
脡s, en aquest prec铆s moment, de consci猫ncia ciutadana, d’aposta per la implicaci贸 en la gesti贸 de “el que 茅s de tots”, quan arriba Ciutadans, a la vida p煤blica. I ho ha fet com un partit pol铆tic modern, apartat de les r脿ncies formes de la vella pol铆tica.

Els qui formem part d’aquest gran projecte, tenim clar que 茅s possible aportar el nostre granit d’arena per a millorar la vida dels nostres conciutadans i que, 茅s labor nostra, fer-ho; b茅 des d’una modesta localitat, com pot ser en el meu cas, des d’ORPESA, des del nostre Ajuntament, o b茅 des de qualsevol altra Instituci贸 p煤blica com les Diputacions, Les Corts auton貌miques, el Congr茅s dels Diputats, el Senat, el Parlament europeu i fins i tot, des dels nostres barris, grups d’amics o ve茂ns. Tots els membres d’una col路lectivitat s贸n igualment 煤tils i necessaris quan els mou el ben com煤.

I CIUTADANS, ho fa apostant per obrir a la Societat debats socials sobre q眉estions que ja s贸n una realitat en el carrer; la lluita contra la viol猫ncia de g猫nere o la regulaci贸 de la maternitat subrogada i, apostant sens dubte, per liderar iniciatives en defensa d’una igualtat real de tots els espanyols, suprimint privilegis d’uns territoris sobre uns altres. O la lluita contra els aforaments, prerrogatives de la “vella pol铆tica”, o impedint que s’assenyale als qui no pensen igual o se’ls tracte com a “Ciutadans de segona”.

S贸n moltes les metes que volem aconseguir; un mercat laboral m茅s din脿mic que oferisca majors oportunitats als nostres conciutadans i som conscients que nom茅s donant “un pas cap a avant” i eixint cadascun de nosaltres de la nostra “zona de confort”, podrem salvaguardar el benestar social del nostre Estat de Dret; nom茅s la implicaci贸 de la Societat Civil podr脿 salvaguardar els pilars b脿sics del nostre pa铆s, l’Educaci贸 i la Sanitat, la igualtat de tots els espanyols davant la llei, el acatament de les normes jur铆diques que ens hem donat i la llibertat per a prendre aquelles decisions que perseguisquen preservar la integritat del nostre pa铆s i la de cadascun dels individus que ho conformen.

Per tot a莽貌, ha arribat Ciutadans a les nostres vides i per a莽貌, ho ha fet per a quedar-se.

Leave a Reply

Your email address will not be published.