fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“De la vergonya a la dignitat” – L’opini贸 de Victor Garc铆a

“De la vergonya a la dignitat” – L’opini贸 de Victor Garc铆a

De les retallades i corrupci贸 del PP, hem passat a les inversions i l’aposta decidida per la qualitat educativa del Govern de Progr茅s. Com ha canviat el conte!

Hem passat d’associar la pol铆tica educativa de la Generalitat a causes judicials com el 鈥淐as Taula鈥 i els sobrecostos, a relacionar-la amb programes com el 鈥淴arxa LLibres鈥, la gratu茂tat i l鈥檈ducaci贸 universal. Dels barracons, la massificaci贸 a les aules i les instal路lacions prec脿ries a la baixada de r脿tios, la inversi贸 en infraestructures i millores condicions del personal. El PP va deixar 163 centres amb barracons. L’actual govern ha activat un pla per eliminar-los. No es pot solucionar en un any els empastres fets en 20, per貌 el gir cap a la dignificaci贸 de l’educaci贸 茅s m茅s que evident.

Llibres gratu茂ts

脡s veritat que Xarxa Llibres 茅s un pla molt ambici贸s i que es podria haver implantat progressivament o planificar millor per un desenvolupament m茅s senzill. Cap problema a admetre-ho. Suposem que el PP tornar脿 a penjar a莽貌 al seu facebook com un 鈥渘otici贸鈥 per atacar a Comprom铆s. Extra, extra, un partit que fa autocr铆tica! Al cas, aprofitem per manifestar la nostra preocupaci贸 pel concepte que Mallol i companyia tenen sobre democr脿cia. Est脿 clar que ells practiquen el 鈥渂orreguisme鈥 i no diuen ni mu ni per denunciar els greus casos de corrupci贸 del seu partit, per貌 afortunadament, no tots som iguals. Dit a莽貌, malgrat les dificultats i el ressaltable esfor莽 que ha fet la comunitat educativa, no oblidem que la finalitat del programa 茅s molt bona: llibres gratu茂ts per a tots els alumnes d’educaci贸 obligat貌ria, de centres p煤blics i concertats. Sense distincions. A莽貌 amb el PP ni somiar-ho. Qu猫 b茅 que les cr铆tiques siguen ara sobre el millorable desenvolupament d’un pla per a la gratu茂tat dels llibres i el benefici de les fam铆lies i no sobre la corrupci贸, les retallades i el negoci dels barracons, entre altres vergonyes. Bene茂t canvi!

victor-garcia

Leave a Reply

Your email address will not be published.