fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“Desde la demag貌gia de las bancadas de la oposici贸” – L’opini贸 d’Ignasi Garcia, Portaveu de Comprom铆s per Castell贸

“Desde la demag貌gia de las bancadas de la oposici贸” – L’opini贸 d’Ignasi Garcia, Portaveu de Comprom铆s per Castell贸

Evidentment la frase no 茅s meua, jo s贸c dels que pense que l’oposici贸 t茅 una funci贸 cabdal en democr脿cia, i m茅s ara que haur铆em de caminar a governs sense majories, ni “rodillos”, sin贸 de di脿leg i d’acords.

L’oposici贸 ha de fiscalitzar, guiar, proposar i recon茅ixer els encerts i errors del govern. Nosaltres, la gent de Comprom铆s per Castell贸 sempre hem intentat seguir la mateixa m脿xima. Fes oposici贸 com si governares. I aix铆 mai et podr脿s trobar en eixa situaci贸 que tantes vegades es troben els populars i els socialistes, fen quan governen, el que criticaven quan eren oposici贸.

Per貌 m茅s enll脿 del que jo pense de l’oposici贸, est脿 el que pensa la persona que ha dit aquesta frase. I aquesta persona no 茅s altra que el portaveu adjunt del Partit Popular Juanjo P茅rez Macian, i no ho ha dit en un bar, ni fa anys, ho va dir en el passat plenari de setembre. I aix貌 茅s el que m茅s m’inquieta, perqu猫 dit en aquest moment sols pots significar dues coses.

La primera 茅s que Macian encara no s’ha adonat que en l’oposici贸 s贸n ells. La qual cosa 茅s greu, perqu猫 vol dir que no accepta les regles del joc democr脿tiques i no tolera als que no s贸n com ells, tota una mostra de totalitarisme i falta de respecte a la democr脿cia.

O definitivament, Juanjo no sap, o no creu, que l’oposici贸 haja de fer altra cosa que demag貌gia. Que no vulga contribuir al benestar dels castellonencs, que no tinga propostes en positiu, que no vulga analitzar amb objectivitat la realitat que ens envolta. Que pense i crega, que cal ser demag貌gic, perqu猫 el seu objectiu pol铆tic, all貌 que els motiva siga sols la destrucci贸 de l’actual govern. Que fem el que fem, i diguem el que diguem, ell crega que cal ser demag貌gic per a fer-nos mal i aix铆 guanyar. Sincerament, aquest sup貌sit 茅s el pitjor, perqu猫 el pitjor pol铆tic 茅s el que enganya als votants i els intenta fer creure que t茅 un projecte de ciutat, quan l’煤nic que vol 茅s eliminar al contrari per obtenir el poder.

Senyor Macian, des de l’oposici贸 es poden fer moltes coses. No 茅s necessari fer oposici贸 aix铆, de fet a Castell贸, no li conv茅 tindre una oposici贸 aix铆.

desde-la-demagogia-de-las-bancadas-de-la-oposicio

Leave a Reply

Your email address will not be published.