fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dopatge Popular – L’opini贸 de Marta Sorl铆

Dopatge Popular – L’opini贸 de Marta Sorl铆

Abans que res, m’agradaria aprofitar l’ocasi贸 per felicitar Mariano Rajoy per la seua recent elecci贸 com a President del Partit Popular. Si veiem el muntatge del recent congr茅s del Partit Popular no podem deixar de pensar que ho tenen massa ben muntat.

Un dia desfilen pels tribunals l铆ders que amb el seu joc brut va catapultar el partit electoralment i, l’endem脿, les noves i velles estreles que s’han beneficiat de les corrupteles trauen m煤scul en un gran acte pol铆tic.

Tenien la paradeta ben muntada per presentar-se a les eleccions amb les butxaques carregades de diners de totes i tots i sabien que 茅s f脿cil par茅ixer que es gestiona b茅 si es competeix dopat amb una bona dosi d’economia fraudulenta.

Tot s’hi valia, actes que creixien com bolets a cada poble, sense escatimar en res, paelles monumentals i autobusos gratu茂ts amb picadeta; tot per aconseguir una pla莽a de bous corejant a l’un铆son el nom de Rajoy. Havien fet hist貌ria, havien inflat una bambolla pagada per totes i tots, a compte de qui votaven i qui no vot脿vem al PP d’Alfonso Rus i Milagrosa Mart铆nez.

Des dels escons aconseguits amb el dopatge ciutad脿 es burlaven dels partits quan destap脿vem la injusta manera de guanyar eleccions. Ara ja no ho diu l’oposici贸, ara ho diuen els tribunals que condemnen els seus c脿rrecs p煤blics, els mateixos tribunals que li han atorgat el m猫rit al PP de ser el primer partit investigat de la democr脿cia espanyola. Fins i tot, ho diuen les empreses que el finan莽aven.

Esta infame estafa electoral i econ貌mica va ser creada per omplir la caixa B del Partit Popular amb adjudicacions a dit a les empreses benefactores. La caixa s’omplia amb l’estafa a la ciutadania i amb els impostos que pagava la gent senzilla, impostos que no anirien mai a llevar els barracons de les escoles o a pagar les resolucions de depend猫ncia.

El reelegit Rajoy 茅s part de tota esta trama i va permetre l’estafa ciutadana per assegurar-se la seua poltrona. Es va girar d’esquena mentre els seus peons omplien els calaixos amb bitllets corruptes i es rodejaven de panxacontentes. Per貌, el temps posa cadasc煤 al seu lloc i la majoria absoluta per pagar el silenci de panxacontentes s’ha acabat. Ara hi ha massa boques per tapar i poques institucions que saquejar.

Marta Sorl铆 茅s diputada al Congr猫s per聽Comprom铆s.

Leave a Reply

Your email address will not be published.