fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Dues vares de mesurar – L’opini贸 d’脫scar Clavell

Dues vares de mesurar – L’opini贸 d’脫scar Clavell

脫scar Clavell 茅s diputat nacional al Congr茅s pel PP.

Recorde com si fos ahir l’11 de febrer de 2016 en la porta de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸 quan tots els partits pol铆tics amb representaci贸 municipal amb l’煤nica excepci贸 del Partit Popular es van convertir en inquisidors propis del segle XV demanant el meu cap. S’havien convertit en jutges sense tenir els coneixements b脿sics per a aix貌.

L’煤nica cosa que els movia i els segueix movent a tots era silenciar al PP, partit que malgrat haver guanyat les eleccions consecutivament des de 1993, incloses les municipals, en 2015 passem a l’oposici贸 sent la for莽a pol铆tica amb major representaci贸 a la Vall. Ocupen el govern municipal una suma de perdedors que solament tenen en com煤 l’odi al PP.

Esta amalgama de partits, que units als altres dos que malgrat estar en l’oposici贸 s贸n submisos a les directrius del “Govern del Sof脿”, han aconseguit que siga el PP la veritable veu dels vallers, els que atenem a tots aquells descontentaments que van en augment per les accions preses o per la nul路la gesti贸 del tripartit d’esquerres recolzat per Podem i Ciutadans. Ara m茅s que mai el PP s’ha de fer sentir i mai acoquinar ni arraconar davant els atacs d’aquells que diuen defensar la democr脿cia per貌 que quan tenen l’oportunitat de governar demostren tot el contrari.

Ara sabem que dos regidors d’Ara Madrid (Podem) estan sent investigats per la Just铆cia per prevaricaci贸, malversaci贸 de cabals p煤blics i delicte societari. Davant esta situaci贸 des del PP anem actuar de la mateixa manera, amb prud猫ncia i donant temps a la just铆cia perqu猫 dictamine el que considere oport煤. Per貌 els que s铆 que sembla que han canviat la seua actitud s贸n tots els altres perqu猫 ara no demanen cap dimissi贸 i fan desapar茅ixer tots els esments al seu codi 猫tic per evitar exigir la dimissi贸 d’estos dos c脿rrecs p煤blics madrilenys. Faran alguna declaraci贸 sobre este tema tots aquells “nous o vells” que venien a regenerar la vida democr脿tica d’este pa铆s? Aquells que van voler cremar-me en la foguera sense judici previ, ara tenen l’oportunitat de demostrar que les seues exig猫ncies s贸n iguals per a tots.

Leave a Reply

Your email address will not be published.