fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

EL “DIVIDEIX ET IMPERA” DEL PP D’ORPESA – L’opini贸 d’Araceli de Moya

EL “DIVIDEIX ET IMPERA” DEL PP D’ORPESA – L’opini贸 d’Araceli de Moya

Araceli de Moya 茅s la portaveu de Ciutadans a l鈥檃juntament d鈥橭rpesa del Mar.

I 茅s que guanyar i mantenir el poder mitjan莽ant la ruptura en peces, dels grups de ve茂ns m茅s grans, que com a individus tenen menys for莽a, 茅s tota una m脿xima en l’Ajuntament d’Orpesa.

Aquesta 茅s una estrat猫gia sobre la qual encara no ha reflexionat prou, la poblaci贸 d’Orpesa i, tampoc, la major part dels grups de l’oposici贸.

I sembla mentida que el “divideix i guanyar脿s”, atribu茂t a Julio C茅sar fa m茅s de 2.000 anys, tinga encara, entre nosaltres, tant calat. El PP d’Orpesa, amb el seu alcalde al capdavant, ha sabut manejar-ho amb destresa, tot cal dir-ho, i ha aconseguit enfrontar als ve茂ns de les platges amb els de el casc urb脿, als ve茂ns de nacionalitat romanesa, en molts casos, enfront dels nacionals; i ara m茅s que mai, als ve茂ns de Ampl脿ries amb els ve茂ns que viuen en el poble.

L’alcalde hauria de tendir ponts d’enteniment i conviv猫ncia, per貌, lamentablement, mai ho ha fet.

Ja els avance que des del nostre grup municipal estem treballant i seguirem fent-ho, malgrat els obstacles que ens estem trobant en el cam铆 perqu猫 aqueix frentismo desaparega. Encara que dit siga de pas, aqueixa 茅s la labor que el senyor alcalde, el seu equip de govern del “PP” i la seua s貌cia de Podemos, han d’assumir, prenent les regnes i cercant solucions per a millorar la conviv猫ncia entre tots els que dormen sota la lluna d’Orpesa.

I 茅s que el govern del “PP” ha de governar per a tots i no solament per a uns pocs: mitjans t猫cnics, humans i pressupost econ貌mic, hi ha. Totes les facilitats, senyor alcalde, per a mantenir en perfectes condicions tot el municipi, sense haver de sacrificar unes prioritats per unes altres, unes zones per unes altres, uns ve茂ns per uns altres.

Orpesa 茅s casc antic, casc urb脿, platges, urbanitzacions en la zona sud i Ampl脿ries en la zona nord. I molt m茅s!; som un poble meravell贸s que quan s’adone d’a莽貌, ser脿 insuperable. I ning煤 sobra, i tot aquell que ho estime, 茅s benvingut i benvinguda.

L’equip de govern del “PP” nom茅s ha de tenir ganes de treballar i, per descomptat, capacitat per a fer-ho. A莽貌 s铆, ja n’hi ha prou de dividir a persones de b茅 per ra贸 del lloc en el qual viuen o resideixen, o tenen les seues propietats .

Des de Ciutadans anem a remar perqu猫 ning煤 se senta excl貌s i s铆 tots atesos des de les Institucions. En definitiva, senyor alcalde, s脿pia que en aquesta labor de conviv猫ncia, Ciutadans estar脿 al seu costat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.