fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

“El PSOE, tocat per貌 no enfonsat” – L’opini贸 de Leonor Romacho

“El PSOE, tocat per貌 no enfonsat” – L’opini贸 de Leonor Romacho

Des de l’aparici贸 de la crisi econ貌mica, la nostra societat ha canviat. La crisi econ貌mica ha motivat infinits canvis socials i pol铆tics.

Molts canvis pol铆tics han comportat l’aparici贸 de nous partits que han fagocitat el vot de l’esquerra, o fins i tot han sorgit grans debats i discrep脿ncies en els partits tradicionals europeus, especialment en la socialdemocr脿cia europea.

El PSOE, un partit hist貌ric, el partit que m茅ss’assembla a tota Espanya no 茅s ali茅 a a莽貌. Despr茅s de grans assoliments de les dues etapes de Govern socialista, va arribar la crisi. Va haver-hi canvis en el partit, el m茅s important la participaci贸 de la milit脿ncia en les decisions del partit. Aquest canvi pretenia aprofundir en les nostres arrels democr脿tiques per a tenir un PSOE unit, per貌 cada vegada la desuni贸 en el partit era i 茅s m茅s evident. Independentment dels debats que actualment existeixen entorn de la formaci贸 governe, el PSOE no pot caure de la forma que ha caigut. Hem de parar aquesta situaci贸, hem de parar d’eixir en premsa per conflictes interns, devem deixar la desuni贸 i posar-nos a treballar tots i totes per a aconseguir anar en una mateixa adre莽a que 茅s tornar al Govern per a aquells que m茅s drets han perdut.

Despr茅s d’ahir, ens costar脿 molt temps recuperar la credibilitat davant els ciutadans. Ahir es va macular i es va humiliar unes sigles que porten hist貌ria. Una hist貌ria que entre tots i totes constru茂m i que indignats, veiem avui com es destrueix.

El nostre desig, 茅s que tots els avan莽os aconseguits fins ara a Espanya pel PSOE no es destru茂squen, i que en el menys temps possible tots i totes puguem reconstruir un PSOE fort i unit, on isquem en premsa per les nostres idees i per les nostres propostes per a aconseguir una Espanya on existisca una igualtat d’oportunitats, i siguem capdavanteres en mat猫ria social. Perqu猫 la vertadera ra贸 de ser del nostre partit 茅s treballar i ajudar a la gent, no com uns altres creuen, que l’煤nica ra贸 de ser del PSOE 茅s per a aprofitar-se d’aquestes sigles. Desitgem que tots/as els/as militants tinguen aquests valors per a construir un PSOE il路lusionant, guanyador i fort, perqu猫 som socialistes, la for莽a d’un gran pa铆s.

leonor-romacho2

Leave a Reply

Your email address will not be published.