fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

“Els rescatadors” – L’opinió d’Óscar Clavell

“Els rescatadors” – L’opinió d’Óscar Clavell

Si tirem la vista arrere i recordem les consignes dels partits d’esquerres que avui governen, observem que estan fent tot el contrari del que van prometre. Venien a rescatar persones i s’estan rescatant a ells mateixos, als seus amics i familiars.

L’exemple més clar és de la consellera de Sanitat, Carmen Montón , que des que ha arribat al govern valencià no ha fet més que col·locar als seus com és el cas de la gerent de l’hospital La Fe, una socialista catalana.

Munt col·loca als seus mentre desmantella l’Hospital Provincial de Castelló i, basant-se en un informe que ens costarà 17.000 € i del que sembla que ara tots reneguen, pretén tirar al carrer a diversos professionals d’aquest centre hospitalari referent nacional en la lluita contra el càncer.

Després d’aquestes retallades hi ha diverses mans valleres com les d’Antonia García Valls, que té un càrrec de responsabilitat en la conselleria de Sanitat; Azucena Martí, directora territorial de Sanitat; Ximo Sanchís, director-gerent de l’Hospital Provincial de Castelló. I davant els acomiadaments anunciats per la consellera, calla un altre valler socialista, José Vicente Andrés, director territorial d’ocupació i col·locació que sí ha barallat per donar treball a la seua parella sentimental en el taller d’ocupació de la Vall d’Uixó i als fills d’aquesta treballant en l’ajuntament o en les borses d’ocupació per a accedir a un lloc de treball en poc temps. No en va, l’actual director territorial d’ocupació i col·locació va ser el cap de campanya de Tania Baños i cal pagar favors.

Com el tripartit, el Consell del Titànic fa setze mesos està plorant. No destinen diners per al foment de l’ocupació i baixen les prestacions econòmiques a persones amb discapacitat i sense recursos, però augmenta en un 43% la partida de publicitat, propaganda i assessorament de Ximo Puig.

Redueixen la inversió en la província de Castelló en un 21%, però augmenten, per segon any consecutiu, els sous dels alts càrrecs dels afins al PSOE i Compromís.

Açò és un calc de què passa en la Vall. Aquest 2016, Tania Baños gastarà el doble en publicitat i propaganda que quan el PP estava en el govern.

oscar-clavell

Leave a Reply

Your email address will not be published.